משימות למלוות ביום החתונה: הרשימה המלאה

10.10.24

אם אתן בשלב מתקדם יחסית של ההכנות ליום הגדול, אולי כבר שמתן לב שישנן כמה משימות קטנות ודברים אחרונים שתמיד נשארים לביצוע ביום החתונה. יש מי שבוחרות בשלב הזה לקחת מנהל.ת אירוע כדי לשמור על ראש שקט ונטול דאגות, ויש מי שמאצילות סמכויות ומעבירות את השרביט לבסטיז או לבני משפחה שלוקחים על עצמם כמה משימות חשובות בביג דיי. 

 

אם אתן משתייכות לסוג השני, אנחנו בטוחות שתוכלו להיעזר במידע שאספנו בעזרת חברות הקבוצה הסודית ובעזרת מנהלי האירועים שבפינצטה שלנו - ויחד נהפוך את היום שלכן לסטרס פרי והכי נעים שיש. 

 

חשוב לציין שהצרכים יכולים להשתנות בהתאם לסגנון האירוע ולדברים שמייחדים אותו מבחינתכן, כך שאתן יכולות לקחת את הקווים הכללים וליישם על היום (המהמם!! אנחנו בטוחות) שלפניכן.

 

עידן חסון 2

(צילום: עידן חסון - ברנדו צלמים)

 

לדאוג לארוחת בוקר ונשנושים להתארגנות - זו לגמרי יכולה להיות אחריות של הכלה מבעוד מועד, אבל יש מי שיבחרו להיעזר בחברה שפשוט תדאג שכולם בטוב, שכולם אוכלים, שותים, ושלא חסר כלום למלוות האחרות ולצוות הספקים שמגיע להכין אתכן.

 

עידן חסון 4

(צילום: עידן חסון - ברנדו צלמים)

  

סידורים אחרונים בעיצוב או תוספות באולם - זה יכול להיכנס תחת האחריות של מעצבת האולם, אבל לפעמים גם יכול להיכנס תחת המשימות לבני משפחה או חברים. זה קורה אם בחרתם להוסיף איזו עמדה משלכן, פריט DIY, מתנות לאורחים, עמדת ממתקי גומי או שלל אפשרויות אחרות.  

 

gallery 8 3

(צילום: עידו פוטוגרפי)

 

חלוקה של פריטים לאורחים - כאן אפשר ליצור עמדה עם שלט ולסמוך עליהם שייקחו לבד, או להכניס את הנושא תחת האחריות של ניהול האירוע מטעם האולם. אבל לעיתים תצטרכו מישהו מטעמכם שיהיה אחראי על חלוקה של פריטים כמו בועות סבון בחופה, מניפות בקיץ, מצלמות פילם או אקסטרות אחרות. 

 

לוודא שאורחים מבוגרים או נכים מסודרים ויש מי שדואג להם - כדאי למנות מישהו מבני המשפחה שיוודא שכל מי שזקוק לעזרה, נגישות, מקום ישיבה וכו' מסודר ומטופל כמו שצריך. 

 

אפריאט טל רפאל

(צילום: חיים אפריאט)

 

אחריות מול נהג ההסעות - אחד מהחבר'ה או מבני המשפחה יכול לקחת את הטלפון של הנהג ולדאוג שכל מי שברשימה אכן עולה על ההסעה, ושההסעות יוצאות בשעות שנקבעו. 

 

תשלום טיפים או תשלום לספקים -  כדאי למנות בן או בת משפחה שיהיו אמונים על תשלום טיפים או שכר למי שהובטח לו ביום החתונה. 

 

16 35

(צילום: מושיקו טישלר)

 

ספירת מקומות באולם מטעם הזוג - בהרבה מקומות לאירועים יש תשלום מסוים שנקבע עבור רזרבות, ושולחנות שנפתחים עבור אורחים מעל למספר מסוים. לכן, לפעמים יש צורך לספור את האורחים כדי לוודא שהאולם לא פותח שולחנות מיותרים. 

 

לדאוג לאקסטרה בקבוקי אלכוהול - אם רכשתן אלכוהול מחוץ לאולם, יתכן שתצטרכו למנות חבר או חברה שיוודאו שהם נפתחים (אבל רק כשהקודמים מסתיימים) ושהם אכן חוזרים אליכן בסוף הערב.

 

פקאנה ניצן ואלעד

(צילום: PACANA)

 

לדאוג לטבעות! - זה לרוב התפקיד של הבסט מן או הבסט וומן שלכן, שישמרו על הטבעות כך שיהיה זמינות בביג מומנט. 

 

שיז עדי וליאור

(צילום: שחר זיסו)

 

יש תפקידים מסוימים ביום הגדול שקשורים בעיקר בכם, ולא לסידורים שמסביב, כמו למשל: 

 

לצלם בטלפון - לזוגות שחשוב להם לקבל תמונות מהירות ביום האירוע כדאי לבקש מחברה מוכשרת שתתעד את הכל. אם אתן ממש בקטע של סושיאל מדיה אז אפשר לקחת אשת מקצוע במיוחד לשם כך (כאן תמצאו כמה נשות מקצוע מוכשרות שכאלה). 

 

עידו צלמים 3

(צילום: עידו פוטוגרפי)

  

לדאוג שאתן תמיד נראות הכי גורג'ס - כדאי למנות חברה שתשים לב אם הליפסטיק נמרח, אם השיער קצת התפזר או או משהו נפגם בלוק, כדי שתעזור לכן לתקן מהר ולהיות במוד הכי מושלם שלכן לצילומים.

 

לוודא שאתן אוכלות ושותות - קשה ביום הזה לדאוג לעצמכן כמו שצריך עם כל ההתרגשויות, ולכן צריך מישהו מן הצד שאוהב אתכן וידאג שאתן שותות מספיק מים, שאכלתן משהו ושהכל מעולה איתכן. 

 

איזו עדן ורוי

 (צילום: איזו צלמים iso)

 

יש לכן עוד משימות? שתפו איתנו! מוזמנות גם לקרוא עוד טיפים למלוות, ולהיעזר ברשימה הבאה של כל מה שאתן צריכות לקחת אתכן ביום החתונה. בטוחות שיהיה הכי מושלם. 

מאת:כלות אורבניות