
שמח, רענן ודלישס: הקייטרינג שהוא חלומה של כל כלה פודית
22.01.19אחד הדברים שאנחנו הכי אוהבות ביקום הוא אוכל. כן, גם אנחנו משתייכות אל הקהילה הבלתי רשמית של הפודיז, אלו שקולינריה היא הכל מבחינתם, שיגידו תמיד ׳כן׳ כשמציעים משהו טעים לנשנש ושבילוי במסעדות הוא הגילטי פלז׳ר שלהם.
באופן די מתבקש, המקום של קולינריה בעולם החתונות הוא סופר מרכזי לטעמינו, ואם אתן מגדירות את עצמכן ככלות-שהן-פודיז, הרשו לנו להציג בפניכן את הקייטרינג של בית אנדרומדה.
(קרדיט צילום: קייטרינג בית אנדרומדה)
(צילום: נעה מגר)
(צילום: עמית פייס)
(צילום: מוני אבוטבול)
הקייטרינג, שאחראי כבר קרוב ל-9 שנים על חוויית האירוח ב׳בית אנדרומדה׳, יוצא מהמרחב היפואי המוכר אל עבר, ובכן, כל לוקיישן שרק תבחרו. הקונספט הוא כזה: אוכל Fresh בטירוף, עונתי ושמח. כזה שמגיע בשלל פרזנטציות אינסטגרמיות ומותאם לכל זוג באופן אישי.
(קרדיט צילום: קייטרינג בית אנדרומדה)
(צילום: עמית פייס)
(צילום: תומר לשר)
(צילום: תומר לשר)
ואיך בדיוק נעשית ההתאמה הזו? הדגשים של קייטרינג בית אנדרומדה לבחירת התפריט לקראת החתונות של הזוגות שלהם מתבססים על כמה המלצות. הראשונה, לקחת בחשבון את הזמן בו החתונה מתקיימת; באיזו עונה, יום ושעה, כיוון שלכל אלו יש השפעה על חומרי הגלם הזמינים לצד בחירת המנות המתאימות ביותר. ההמלצה השניה היא הכוונה על סגנון האירוע, למשל, אם מדובר בחתונה קולית וקלילה, קונספט של אוכל רחוב יכול להתאים, בעוד בחתונה קלאסית יותר, תפריט בהגשה מלאה יהיה פרפקט. כך, נבחרות המנות הכי נכונות לכל זוג וזוג.
(צילום: תומר לשר)
(צילום: תומר לשר)
(צילום: תומר לשר)
ואם כבר מנות, היינו חייבות להציג בפניכן כמה מהדברים הכי דלישס שיש לקייטרינג להציע: סביצ׳ה דג לבן על גספצ׳ו מנגו עם פופקורן זעתר, גירוס יווני כיפי במיוחד וקרמבו אוריאו(!) מושחת ומפנק ועוד ועוד ועוד.
(צילום: תומר לשר)
(צילום: נטלי שור)
(צילום: עמית פייס)
(צילום: רונן בוידק)
(צילום: תמר רוטנברג)
בסופו של דבר, אנחנו משערות שאם אוכל נכנס לראש סדר העדיפויות שלכן (בחתונה ובחיים עצמם כאחד), הצלחתן למצוא את עצמכן בכל הטוב שיש לקייטרינג של בית אנדרומדה להציע, כי בואו, איך אפשר שלא?
(צילום: נטלי שור)
(צילום: אילן מור)
מיקום: הקייטרינג מגיע לכל מקום בארץ, החל מאזור המדבר הדרומי ועד חוף הים בצפון. הבסיס של הקייטרינג ממוקם בבית אנדרומדה ביפו העתיקה.
תחום ההתמחות: ההתמחות הכי גדולה שלנו היא לעשות אוכל טעים, טרי ושמח, תוך גמישות והתאמה של האוכל לסוג האירוע: חלבי, טבעוני, בסגנון שוק או אירוע הגשה קלאסי.
הכי ייחודי: העבודה עם פרודוקטיים טריים בלבד, שמתבשלים ומצולחתים לרוב באופן פרונטלי מול האורחים, למשל בגרילים גדולים או בעמדת מעדניה צבעונית. כל מה שמושך את העין, מצטלם מעולה לאינסטגרם ומוסיף עניין סביב האוכל, אז זה.
סוגי חתונות: מכל הסוגים והמינים. אלו יכולות להיות חתונות שוק שנערכות במקום בטבע ובאותה נשימה גם חתונות מצומצמות של 30 אנשים בבית פרטי.
הליך בניית התפריט: בניית תפריט נעשית יחד עם הזוג אחרי פגישה בה משוחחים על סגנון האירוע והתפריט הרצוי. לאחר מכן, הזוגות עורכים טעימות, שאחריהן ניתן לרדת לפרטים הקטנים ביותר שמשלימים את התפריט הסופי, שיכול לכלול מנות קיימות או מנות חדשות לגמרי.
המנות הכי מגניבות: לצד הגירוס והסביצ׳ה המעולים שלנו, אפשר לומר שמנת הדגל שלנו היא הקרמבו. קינוח קרמבו בטעם אוריאו שמגיע בשלל צבעים וטעמים, והופך את הכל להרבה יותר מיוחד, וכמובן, הרבה הרבה יותר טעים!
המנות החדשות: באביב-קיץ הקרובים הדגש הוא על מנות צבעוניות שעושות שמח. הרבה שימוש בפרחי מאכל, שמן בצבעים שונים כמו ירוק ואדום, קרמים ורטבים שקורצים לעין ומוסיפים לחגיגה.
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר