רדה וסרגיי, 21.11.14

15.03.15

איך ידידים הופכים לאוהבים? האם זה קורה תוך רגע או שמדובר בתהליך הדרגתי? רדה וסרגיי שמכירים מאז כיתה ח', לא בדיוק יודעים לשים את האצבע על הנקודה המדויקת שבה השינוי הזה קרה - אך הם מספרים לנו שלפני ארבע וחצי שנים כשהתרחש לו הסוויץ', הוא הרגיש טבעי מאוד עבור שניהם - וכך בדיוק זה גם מרגיש כשאנו פוגשים אותם כעת.

 

 

 

 

 

 

 

גם בכל הנוגע לתכנון החתונה שלהם, רדה וסרגיי בחרו להסתמך אך ורק על האינסטינסקטים שלהם וכך, את האירוע בחרו לקיים במתכונת שונה: קודם חופה ואז סעודה שכוללת את כל המנות ורק אז ריקודים על הרחבה. בין לבין הופיעה להקה שהנעימה את זמנם של האורחים. בני הזוג מספרים שהבחירה הזו היטיבה עם האורחים הבוגרים יותר ובאופן כללי הרגיש להם נכון יותר לחרוג קצת מן המקובל כדי לא להקים את המוזמנים על הרגליים בין הארוחות... כמו תמיד, אנו בעד ללכת עם תחושות הבטן.

 

 

 

 

 

 

 

תחושות הבטן הן גם אלו שגרמו לשניים לבחור בשורה ממש מפוארת של אנשי מקצוע ולכן כשמוקפים בכל כך הרבה אנשים מוכשרים, חברים טובים ומשפחה אוהבת - כל שנותר הוא לשחרר ופשוט ליהנות!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

רדה וסרגיי היקרים, תחושות הבטן שלכם בהחלט התגלו כנכונות שכן האירוע נראה מקסים!

 

קרדיטים

 

מקום האירוע: הגלריה - בית לאירועים

עיצוב: עידו פריד
קייטרינג:עץ השדה

מוסיקה: תומר ורד - Freemusic DJ's 
צילום סטילס: איגור לובנסקי
צילום וידאו: טרו סטורי
שמלה: ג'נטה סלון
איפור ועיצוב שיער: ליאט בן שמשון
טבעות: הידרה
נעלי כלה: Tasha dance shoes
נעלי חתן: טבע נאות
תכשיטים: מיכל נגרין
הזמנות / מיתוג: אינה שימלמיץ, ורדה טריפונוב
עורך טכס: דובי אביגור
חוויות: לליס הפקות עם מחזיקי מפתחות ובלונסטייל עם כובעי בלונים
DIY: הזמנות לחתונה, תפריטי שולחנות, קישוטי רכב, קקטוסים כמתנות לאורחים, זר כלה
מתנות לאורחים: קקטוסים DIY
קרדיטים נוספים: the bakery - Hadar Yeffet עוגת חתונה