קסם אוריינטלי בחתונה של מעיין וניר
25.04.17יש חתונות שהן לא כמו כל החתונות. פשוט כך. יש בהן משהו קסום ובלתי ניתן להסבר שהופך אותן לכל כך מיוחדות וחד פעמיות שלעתים לא ניתן להסביר במילים.
כזו בדיוק היא החתונה של מעיין וניר. ברזומה של הזוג המקסים הזה רשומות עשר שנות זוגיות ותפאורות מתחלפות של לוקיישנים בהם התגוררו, שהחלו בירושלים, המשיכו בסין והמשיכו בבורמה. במהלך טיול חגיגות השלושים של מעיין בטוקיו, ניר צרף טבעת מאחורי גבה ושלף אותה במעבר חציה ענק בעיר. אם הסצנה המושלמת הזו לא מספיקה לכן, הוסיפו גשם שהחל לרדת פתאום שהתמזג עם דמעות ההתרגשות של השניים.






מסצנה מושלמת אחת לאחרת - צילומי הזוגיות של השניים שנראים כאילו נשלפו מחלום, ולמעשה התרחשו בבית כנסת בפלורנטין.
מלבד התפאורה המיוחדת, כבר ניתן לראות הבלחות של סטייל סופר קולי: החליפה ההורסת של ניר והשרשרת שעל צווארו, לצד זר הפרחים הססגוני על ראשה של מעיין והשמלה הבוהמיינית והיפה שלה.








השניים אמנם רצו להינשא באותו בית כנסת בו הצטלמו, אך בסופו של דבר בחרו בלוקיישן אחר שיגשים את חתונת החלומות הצוענית-יהודית שלהם.
הקונספט כלל חתונת צהרי שישי וחופה על חוף הים (עם שטיח אוריינטלי כבסיס!), מלאה באוכל, ריקודים, אלכוהול והמון שמחה ואהבה. כניסת השבת אמנם קטעה את המסיבה, אך לא את החגיגה, שנמשכה בצפיה משותפת של השניים עם משפחתם על השקיעה מחוף היום.









מעיין וניר, איזה כיף שחלקתם איתנו את החתונה המהממת שלכם! מאחלות לכם חיים משותפים ומאושרים יחד.
קרדיטים:
צילום סטילס: אורי סמג׳ה
מקום האירוע: אהובת הספן
הפקה: אהובת הספן
עיצוב: אהובת הספן
קייטרינג: אהובת הספן
מוסיקה: ליברה מיוזיק - עמרי סמדר
בר: אהובת הספן
שמלה: LOVER THE LABEL אוסטרליה | שמלה שניה rotsaniyom תאילנד
איפור: גלי קרן
עיצוב שיער: גלי קרן
טבעות: נצרפו בבורמה
נעלי כלה: PROUD MARY ניו יורק
נעלי חתן: Jeffrey Campbell
תכשיטים: מחרוזות תפילה, צמידי פעמונים לרגליים, וצמידים שנרכשו במזרח
הזמנות / מיתוג: הכלה
חליפת חתן: MANGO
עורך טכס: הרב שאול ברוכי - צהר
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה




