
קלף מנצח: החתונה הקוסמית והמגניבה של ספיר ודניאל
13.11.19גם אתן לא הטיפוס הרוחני, תודו שיש משהו שמרגיש כמו גורל כשפוגשים את האחד או האחת שלכן. הסיפור של ספיר ודניאל, כמו גם החתונה הסופר צ'יל שלהם, לגמרי מרגישים כמו חוויה קוסמית שכולה מנט טו בי.

הם הכירו לפני שש שנים כשספיר ניהלה סניף של רשת מסעדות ודניאל הגיע להתראיין לתפקיד מלצר, קצת אחרי שחזר מהטיול הגדול שלו בחו"ל. ספיר נדלקה והתאהבה, וערב אחד הזמינה אותו לדרינק אחרי העבודה - בקטע חברי. לקח כמה חודשים עד שהם הוציאו את הקשר הזוגי לאור, ומאז הם יחד - לא בקטע חברי.
הצעת הנישואין הגיעה בחופשה בברצלונה ביומם האחרון בעיר. התכנית הרומנטית של דניאל להציע לספיר על גלגל ענק במעין לונה פארק, התפקששה לחלוטין כשהשניים מצאו את עצמם בתא עם עוד שישה אנשים, בצפיפות חונקת ומעיקה. דניאל הבין על הגלגל הענק זה כבר לא יקרה, וכשירדו מהמתקן, הסדירו נשימה, והחלו ללכת, הוא החליט ללכת על זה וביקש מספיר להינשא לו.
השניים ידעו שהם לא רוצים להינשא בגן או אולם, אבל עבדו עם תקציב ברור שלא אפשר להם להיגרר למחוזות רחוקים ומופרזים מדי. הם חיפשו שילוב בין פנים לחוץ, חופת שקיעה עם נוף מושלם ותשתית מוכנה שתאפשר להן להביא את הספקים שבחרו.
המפיקה ששכרו מצאה להם לוקיישן שאפשר להם לערוך חתונה מצומצמת יחסית, בוייב טבעי, עם אויר טוב, אוכל טוב, אלכוהול משובח ואווירה רגועה ואוהבת.
הם ידעו מראש שלא הולכות להיות בחתונה שלהם אטרקציות מיוחדות או בומבסטיות, שיהיה זה אירוע שיאפיין את מי שהם כאנשים, ושמי ש"יעשה" החתונה למה שהיא יהיו האורחים האהובים שלהם.
ספיר, שהיא מקעקעת במקצועה, מיתגה את ההזמנה (ואת האירוע כולו) בקונספט של קלף טארוט שעיצבה במיוחד בהשראת הקלפים המוכרים. האלמנטים המרכזיים היו של ירח ושמש (גבר ואישה) והפרח המרכזי היה פרח של קקטוס עם הענף הקוצני - סמל ליופי והכאב שנמצאים בכל זוגיות. באותו קונספט עיצבה ספיר גם מספרי שולחנות, פתקיות הושבה בצורת סימניות שהיוו גם מתנה לאורחים, ותפריט קוקטיילים. עיצוב האירוע, הפרחים, המפיות, והעיצוב של הרחבה היו כולם באותה שפה צבעונית של ההזמנה.
אז מה הטיפ של השניים לזוגות בשלבי התכנון? לשמור על השפיות ולמצוא מראש נושאי שיחה ליום שאחרי, כי פתאום מתפנה המון זמן לדבר על דברים אחרים.
קרדיטים:
צילום סטילס: מור אלנקוה
מקום האירוע: מסעדת אדמה זכרון יעקב
שמלה:מרדכי אברהם
הפקה: אלפנטא -שחף זייד
עיצוב האירוע: הכלה ושחף זייד
קייטרינג: נילי כהן מינץ (בעלים ושף של לורנץ ומינץ בנווה צדק)
מוסיקה: DJ ערן קוינט
בר: טאו בר
איפור ושיער :דפנה בר אל
טבעות: הכלה - דניאל מתת (טבעת נישואין בשילוב יהלומים מטבעת וינטג' של סבתא) / החתן - ג'קסון
נעלי כלה:דורין פרנקפורט
חליפת חתן: דיפלומט
נעלי חתן: טימברלנד
תכשיטים: אפרת קסוטו
הזמנות / מיתוג: הכלה על הקונספט והאיורים / אופיר פלוטקין (אחות הכלה ) על העיצוב הגרפי
מתנות לאורחים: DIY+מתנה - סימניות לספר שהיו גם פתקי הושבה לאורחים במיתוג החתונה, פונפונים צבעוניים מנייר לקישוט הרחבה
שמלה שנייה: בוטיק איזבלה בדיזינגוף
נעליים למסיבה: DORO, נעליים טבעוניות
עורך טקס: הרב מרדכי ויצמן

לעוד השראות
- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- חתונה במציאות אחרת: האירוע הבלתי צפוי של של לורן וויליאם
החתונה הזו הייתה אמורה להתרחש במשך שבוע שלם, החל מ-6.10
- 5 סיבות שהופכות את חתונות החורף להכי משתלמות
ממחירי המנות ועד האפשרות להרכיב את הדרים טים שלכן בקלות: למה משתלם להתחתן בעונה הקרה
- חוזרים להתחתן: כל הסיבות לערוך את החתונה, דווקא עכשיו
כל הסיבות להתחתן וכל הלוקיישנים בהם תוכלו לעשות זאת בימים אלה
- לוקיישנים תל אביביים לחתונה אינטימית, ברוח התקופה
במקומות לאירועים של קבוצת דינמו מציעים קונספט מיוחד לימים המורכבים האלה
- "נקודת אור להיאחז בה": סיפורי החתונות של התקופה
מאז תחילת המלחמה אנחנו אוספות סיפורי חתונות שמעניקים לנו תקווה. כולם מחכים לכן כאן