קיט לכלה האורבנית
07.07.15אחד הנושאים שעולים על הפרק בקבוצה הסודית שלנו הוא הטו דו ליסט שצריך להכין ליום האירוע. כאלה אתן, כלות אהובות שלנו, מסודרות ומתוקתקות - אוהבות לעבוד עם רשימות ולהיות רגועות שהכל מוכן, האמת? אנחנו ממש מזדהות איתכן שכן רשימות מקלות גם על חיינו מאוד.
חשבנו שיהיה נחמד לאגד את כל המוצרים הקטנים אך החשובים הללו לתוך רשימה מעוצבת שכיף להדפיס ולתלות על המקרר, בין אם אתן מכינות את הקיט בעצמכן ובין אם מדובר בתפקידה של המלווה.
מיד התחלנו לחשוב על כל אותם מוצרים שצריך ללקט ואנו מודות שהתבלבלנו כבר בעצמנו מרוב מבחר, שהרי לא תמיד ברור מה מאסט ועל מה אפשר לוותר.
בדיוק מהסיבה הזו פנינו לבת שבע, שהיא לא רק חברה טובה אלא גם בלוגרית בחסד, בעלת בלוג הביוטי המשובח "שקר החן והבל היופי". בת שבע כבר התארחה בבלוג-מגזין שלנו עם לקים לא שגרתיים ליום האירוע ולכן ידענו שהיא האדם הנכון להרכיב קיט מדויק עבורכן.
היה כיף גדול לראות את בת שבע בוחרת מוצר אחר מוצר, מסבירה בדיוק למה הוא מיועד ומדוע אתן חייבות אותו איתכן ביום האירוע. כל מיני פיצ'פקעס קטנים אך מבריקים שהם בגדר "איך לא חשבנו עליהם קודם?" וממש יכולים להתגלות כמועילים ביום האירוע.
מאחר שאנו מכירות אתכן היטב ויודעות בדיוק מה אתן אוהבות, היה לנו ברור שאת הרשימה הזו תרצו לקבל במעטפת כיפית ומפנקת. מהסיבה הזו בדיוק פנינו לבנות Peacock, בעלות מותג מרענן של עיצוב הזמנות וביקשנו מהן למתג עבורנו את הקיט, כך שיהיה כיף לארוז אותו יחד איתנו ביום האירוע.
בנות Peacock עמדו במשימה בהצלחה והתוצאה הייתה במיתוג גירלי וכיפי, כזה שגם בת שבע הודתה שהיא ממש נהנתה לארוז ולעטוף שלב אחר שלב.
אז כלות אהובות, לשימושכן שני קבצי פרינטבל: אחד של הרשימה עצמה ואחד של פרטי המיתוג, כך שכל מלווה וחברה טובה תוכל להדפיס, לעטוף ולהכין לחברתה האהובה מארז מתוק במיוחד ליום האירוע.
הכנת קיט שכזה עם ההתעסקות בכל מיני מוצרי איפור וטיפוח הוא ללא ספק שלב כיפי בהכנות והסרטון הבא של Paper Hearts, לצד התמונות המעולות של נטלי שור - בהחלט ממחישים זאת!
בסט הצילומים שהיה מורכב מ-Girl power משובח, היו כל כך הרבה מוצרים יפים וניחוחות נעימים - אנו מקוות שגם אתן תהנו בדיוק כפי שאנחנו נהנו בהפקה הזו, להרכיב לעצמכן קיט שימושי.
לגזור ולשמור:
קרדיטים
צילום סטילס: נטלי שור
הפקה וסטיילינג: כלות אורבניות
צילום וידאו: Paper hearts
פנקס מעוצב: יולטה
עיצוב ומיתוג: Peacock
תודה מיוחדת לבת שבע "שקר החן והבל היופי" על ההשתתפות בהפקה.
תודה מיוחדת ל-סבון של פעם, ג'יבנשי ישראל, איל מקיאג' ובוטיק You&Eye על ההשתתפות בהפקה.
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר