צילומי זוגיות בצל המלחמה
28.08.14
את היום החמישי בשבוע אנו פותחות עם פוסט שגרם לנו להתרגש ממש, ולהבין שלמרות השבועות הלא פשוטים שעברו כאן על כולנו, במדינה הקטנה הזאת בה אנו חיים - תמיד יש מקום לתקווה ולאהבה, אחרת איך נוכל להמשיך הלאה?!?
אמנם היה קשה, מאוד קשה אפילו, לתכנן תכניות ולהמשיך בשגרה אך למרות כל הקושי הזה דווקא בסיטואציות הללו נולדות המחוות הכי נוגעות ללב.
הפעם נפגוש באהבה אמיתית מהשחקים: אהבתם של רועי, קצין בחייל האוויר, ושל לירז הדיילת. כמובן שתחום העיסוק המשותף איחד בין השניים והפך למוטיב מרכזי בחייהם המשותפים. מכאן, היה ברור לגמרי שצילומי הזוגיות ילכדו את האהבה המשותפת שלהם זו לזה ולעולם התעופה.
כל התכנונים הללו התרחשו עוד בטרם החלה המלחמה, מה שגרם לבני הזוג להתחבט בשאלה האם לקיים את הצילומים כמתוכנן או לדחות אותם לימים שקטים יותר… אלא שיומיים לפני מועד הצילום, נהרג בן דודה האהוב של לירז, רב״ט נירן כהן ז״ל.
צער עמוק נפל על המשפחה וכמובן גם על בני הזוג, מה שהוביל אותם להחלטה לקיים בכל זאת את הסשן הזה ולו בכדי לשכוח, לכמה שעות ספורות, את התקופה הלא פשוטה שמצפה להם בהמשך.
בבוקר יום הצילומים הופיעו בני הזוג האמיצים והיפים האלה עם צמד בלוני לבבות, כשברקע המסוקים שהיו אמורים לשמש רק כ״פרופס״ לתמונות, אך הוזנקו ללחימה ונתפסו בעדשת המצלמה של הצלמת אלה מילת.
אין ספק שסיטואציה מן הסוג הזה הפכה במהרה את הצילומים לסוריאליסטיים במיוחד, אך גם לבלתי נשכחים - ולכן בעיצומם, החליטה לירז לשחרר את האחיזה בבלון האדום והפריחה אותו אל-על אל השמיים, לזכרו של בן דודה שבודאי השקיף מלמעלה על הנעשה.
כבר כמה וכמה שנים חלפו להן מאז שהבלוג-מגזין האהוב שלנו עלה לאוויר וללא כל צל של ספק ניתן לומר שהיה זה אחד הפוסטים המרגשים ביותר בהם נתקלנו…שולחות מכאן המון חיבוקים וחיזוקים ללירז ורועי וכמובן למשפחתם היקרה. הלוואי שתדעו רק ימים שמחים. הלוואי.
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות