פתקי הושבה מהממים ב-6 שלבים קלילים

16.01.18

לא ברור אם החורף נמצא כאן או לא, אבל מה שבטוח הוא שאנחנו לגמרי בשלות ליום ביתי. ואם כבר מגיע יום שכזה, אז שלא ננתב אותו לטובת יצירה לחתונה? ברור שכן!

 

והפעם, יצרנו את המדריך החורפי המושלם, שיעביר לכן את היום הגשום והקר שבחוץ בפאן וישדרג את העיצוב בחתונה שלכן בו-זמנית: DIY לצביעת פתקיות הושבה. כן, אלו שהאורחים שלכן מקבלים בכניסה לחתונה. אין ספק שמדובר בדיטייל שמוסיף המון, כך שאנחנו ממש בעניין שלו, וחוצמזה, הוא ממש ממש קל להכנה.

 

כל מה שתזדקקו לו נמצא במקרר שלכן (או בסופרמרקט הקרוב), תהליך היצירה סופר קליל והתוצאה מהממת במיוחד. שנתחיל? 

 


מה צריך?

 

  • תותים טריים
  • פירות יער במיקס- פטל, דומדמניות שחורות, אדומות וכו׳
  • רימון
  • כוס קליפות בצל
  • כפית כורכום
  • כוס מים
  • בלנדר של שייקים
  • ניירות איכותיים
  • מדפסת
  • קעריות קטנות
  • נייר פרגמנט

 

שלבי ההכנה:


1. ראשית, הכינו לכן את המצרכים - הפרידו את כולם לקעריות משלהם, את קליפות הבצל, בשונה משאר המצרכים, הניחו בתוך סיר קטן יחד עם כפית הכורכום וכוס המים ותנו להן לרתוח. לאחר 20 דקות אפשר להוריד מהאש ולשים מעט בקערה קטנה משלהן.

 

gallery 1

 

2. טחנו את תכולתה של כל קערה בנפרד בבלנדר (חוץ מזו של קליפות הבצל) והעבירו לבקבוק.

 

gallery 2

 

gallery 3

 

gallery 4

 

gallery 5

 

gallery 6

 

3. קרעו את הניירות Free Style, בגדלים וצורות שונות, והעבירו את תכולת הבקבוקים חזרה אל הקעריות הקטנות, כדי ליצור משטח טבילה נוח.

 

gallery 8

מתוך הפינצטה שלנו
קולטורה
קולטורה

אירועים קטנים ומדויקים בתל אביב

 

gallery 7

 

4. לפני שתתחילו לטבול את כל גזרי הנייר, ערכו נסיונות עם כמה מהם כדי להבין כמה לטבול ואילו שילובי צבעים תרצו. אנחנו למשל מצאנו שהצהוב ראשון ולאחריו צבע אדום יוצאים מהמם, ושהגוון של הרימון יוצא בהיר מאד ויכול להגיע בשילוב עם צבע סגלגל כהה. 

 

gallery 9

 

gallery 10

 

5. למספרי השולחן בחרו את הפונט שתרצו - אנחנו בחרנו פונט ידני כי כל התהליך מאוד ידני ונראה לנו הכי מתאים. פזרו מספרים על גביי הדפים - בהתאם לכמות השולחנות שיש לכם ומספר האורחים. שוב, מדובר בקריעה מאוד חופשית של הפתקיות וטבילה בשלל סוגים.

 

gallery 11

 

gallery 12

 

gallery 13

 

6. הניחו על גביי נייר הפרגמנט והניחו לגזרי הניירות להתייבש (מה שלוקח כחצי יום). התוצאה מדהימה, הריח מתקתק, יש גבישים קטנים שנוצרים מהתותים ומחתיכות הגרעינים של הפירות השונים שנטחנו בבלנדר וכולם מעניקים מראה ייחודי ועשיר.

 

gallery 14

 

gallery 15

מתוך הפינצטה שלנו
אקו
אקו

 

gallery 16

 

קרדיטים:

הפקה וקונספט: כלות אורבניות

צילום: מאמא צלמים

 

תגיות: