פלסטיק פנטסטיק בהגרלת קיץ חגיגית
22.06.11
לפני קצת יותר משלושה חודשים, סיפרנו לכן על נעלי הפלסטיק הכי יפות בעיר, נעלי מונבו!
מאז הפוסט האחרון, הנעליים האלה פשוט לא הפסיקו לככב במלתחה הפרטית שלנו, באינספור לוקים שונים. האמת היא, שהן כל-כך כיכבו שלרגע התחלנו לחשוש שמישהו עוד יחשוב שזהו הזוג היחיד בארון הנעליים הפרטי שלנו. וכשאנחנו אוהבות משהו, אתן כבר יודעות שאנחנו ישר רצות לשתף בו אתכן, הכלות האורבניות היקרות שלנו, שגם אתן תהנו!

הפעם, בשיאה של עונת הקיץ, וכמובן גם בשיאה של עונת החתונות הבוערת, החלטנו לפנק אתכן בהגרלה שווה שמתחילה ממש עכשיו... בסיומה (עוד שבועיים בדיוק), אנחנו נגריל 2 זוגות של נעלי המונובו האהובות עלינו! שתיים מכן יזכו להיות מאוד מאושרות ויוכלו לפזז על רחבת הריקודים כשהן נטולות עקבים וכאבים. נשמע חלומי, לא?

ואיך נרשמים להגרלה? אתן כבר ממש מתורגלות! פשוט כתבו לנו את שמכן ואת כתובת המייל (אל דאגה, איש מלבדינו לא יראה אותה), וזהו - אתן בהגרלה!
אז שיהיה לכולנו המשך שבוע מהמם,
בהצלחה לכולן!
♥♥♥
טל והדר
***תודה לכל הנרשמות! ההרשמה להגרלה הסתיימה אתמול, ה- 17.8.2011. בקרוב נעדכן מי אלו הן הזוכות ונגלה שהכנו הפתעה קטנה לאלו שלא זכו****
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה



