
עד הפרט האחרון: חתונת הפרחים של בר וקוסטיה
26.04.16
כשקוסטיה ובר התחילו לתכנן את החתונה שלהם, הם ידעו שני דברים: הראשון הוא שהם רוצים שהיא תשדר אווירה רגועה, קסומה וטבעית והשני - שעל המוזיקה הם לא מתפשרים. הסיבה? טבע ומוזיקה הם שני דברים שחשובים להם מאוד.
שניהם אנשי הייטק שעובדים בתל אביב, אבל מתגוררים ביישוב קטן בדרום. הם מעדיפים לעשות את הנסיעות וליהנות מהשקט ומהאוויר הצלול שיש בדרום בשעות הערב - אווירה שהם רצו שתעטוף את האורחים בחתונתם.
כמו שתוכלו מיד לראות - כדי ליצור את האווירה המדוברת, קוסטיה ובר השקיעו מאוד בפרחים: החל מהחופה המקושטת, דרך הפרחים שעיטרו את השולחנות ואת גן האירועים ועד עציצי הסוקולנטים שניתנו במתנה לאורחים - הזוג חשב על כל פרט ופרט והשקעתם ניכרת.
צילומי הזוגיות שלהם הקסימו אותנו לגמרי, עם שילוב מדויק בין רומנטיקה עדינה בחיק הטבע, הומור - וגם דרמה, בדיוק במידה הנכונה.
כידוע לכן, אנחנו חסידות של עקרון הדגשת הנתונים הטבעיים שקיבלנו במתנה מאמא טבע. לבר יש שיער כל כך יפה - ולכן, לפי דעתנו, הבחירה בתסרוקת פזורה היא בחירה מדויקת. גם השמלה העדינה והקלאסית שלה עשתה לנו נעים בעיניים.
כאמור, קוסטיה ובר מאוד אוהבים מוזיקה. הבילוי האהוב עליהם הוא ללכת להופעות חיות ולכן גם על זה הם החליטו לא להתפשר; השניים סיפרו לנו שבקבלת הפנים שלהם התארחה להקה שכללה זמרת ונגני צ'לו, נבל וקלידים. על המסיבה הופקד ההרכב גרובית שדאג להקפיץ את האורחים ולתת להם הרגשה שהם הגיעו לפסטיבל מוזיקה בלבו של יער.
קרדיטים
מקום האירוע: גני כנען בקיבוץ נען
מוסיקה: Groove it
צילום סטילס: עידן כנפי
צילום וידאו: תומר גול
שמלה:אליה וטין
איפור ועיצוב שיער: חן ורונן מלכה
טבעות: ג'קסון
נעלי כלה: ליידי קומפורט
תכשיטים: איה בן יעקב
הזמנות ומיתוג: טלי הס TALI HASS
חליפת חתן: הוגו בוס
עורך טכס: רב חילוני נרדי גרין
חוויות: להקה- lee ganor
מתנות לאורחים: "חלומות באדנית" ז'יל שמירר - עציצי סוקולנטים לאורחים
קרדיטים נוספים: עוגת חתונה - ורד בר ברכה
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר