נועה ויונתן, 10.9.12
06.03.13
הפעם, כלות אורבניות יקרות, נערוך היכרות עם הזוג המקסים נועה ויונתן, שמוכיחים כי לפעמים הדברים הטובים ביותר נמצאים ממש בטווח הראייה ולא צריך לחפש רחוק… ממש, אבל ממש לא.
למה הכוונה, אתן בוודאי שואלות? ובכן, נועה ויונתן היקרים התחתנו בחצר האחורית בבית ההורים. מבלי לחפש אחר לוקיישנים רחוקים, החליטו בני הזוג לקיים את האירוע במקום שהכי קרוב ללב וגם הפליאו לעשות זאת תוך חודשיים בלבד.
עוד לפני שנבין כיצד מארגנים פרויקט שכזה תחת לוח זמנים שנראה בלתי אפשרי בעליל, קודם כל נערוך היכרות עם הזוג: נועה, עורכת תוכן באינטרנט, ויונתן, עצמאי, הכירו בהודו לפני כארבע שנים וכעבור שנה של פלרטוטים וחיזורים הדדיים (אך לא מתוזמנים) - הפכו באופן רשמי לזוג.
הם מגדירים את עצמם כזוג פשוט (אך שיקי, אם יורשה לנו להוסיף!) ולכן הם הרגישו שאירוע במקום מרוחק, עם הרבה מוזמנים ירגיש להם מנוכר וזר. כך נפלה ההחלטה לערוך את האירוע בבית ההורים, הרי אין מקום מוכר וחמים יותר ממנו.
מאחר שכל ההחלטות הקשורות באירוע היו מבוססות על אינטואיציה, החליטו בני הזוג שעל האירוע להתקיים בקיץ וחבל להמתין שנה שלמה רק בכדי לקיים אותו בעונה המתאימה. בני הזוג לקחו החלטה אמיצה: לארגן אירוע תוך חודשיים, ובכדי להצליח לעשות זאת בזמן ומבלי לבגוד באינטואיציות שלהם, פנו השניים לאנשי המקצוע הנכונים.
כך הפכה חצר אחורית סטנדרטית וביתית לתפאורה המושלמת לאירוע וכללה מתחם קבלת פנים, אזור ישיבה, רחבת ריקודים וחופה - תוך שמירה על ציוויון החצר וההווי הביתי, כך שהמקום עדיין ירגיש חמים ובלתי רשמי.
יום למחרת, כשכל מלאכת המחשבות הזו נארזה והחצר חזרה לייעוד המקורי שלה, קמו נועה ויונתן עם התחושה שאולי כל זה היה רק חלום.
נועה ויונתן המקסימים, היום שלכם בהחלט נראה גם לנו חלומי. תודה רבה ששיתפתם אותנו ואפשרתם לנו לקחת חלק בחלום המתוק שלכם!
※ ※ ※
מקום האירוע: חצר הבית של ההורים
קייטרינג: מעשייה
שמלת כלה: אלון ליבנה
נעלי כלה: fly london
איפור: רותם גדליה
שיער: מספרת שאפה, שוק הפשפשים ביפו
נעלי חתן: fly london
טבעות נישואין: יובל קריתי
צילום: שחר דרורי
הפקה ועיצוב: דרור גולן
די ג'יי: יובל לוים
מתנות לאורחים: נשיקות הום-מייד
מאת:כלות אורבניות ולובה שרגא
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר