
משוחררות: הפקת חג שני, שכולה חירות ופריחה
27.04.16איזה חג מופלא היה לנו; בילינו עם המשפחה, אירגנו את הבית, עשינו סדר בניהול החתונה, קראנו ספרים ונשמנו את הטבע. אנחנו יודעות שלחזור לשגרה השוחקת זה לא תמיד פשוט (שלא לומר - מבאס), אבל מאחר והסופ"ש עדיין לפנינו, החלטנו שזה זמן נהדר לעוד טיפה של השראה עם הפקה מקסימה במיוחד לכבוד החג השני של פסח.
כולנו גדלנו על שיר הפסח בו מספר ילד על כך שמילאו את כיסיו באגוזים. בינינו, תמיד תהינו מה הקטע עם האגוזים - אבל היי, כל עוד הם כשל"פ, מי אנחנו שנתווכח? בכל אופן, אנחנו אוהבות עיצוב שמשלב את האלמנטים המזוהים עם החג ובעינינו השימוש שנעשה כאן בפירמידות, חול ואגוזים כאלמנטים דקורטיביים מרכזיים - הוא חכם ומעניין.
דווקא החג השני, בו לא יושבים לקרוא את ההגדה, מביא עמו הזדמנות לערב משוחרר יותר בחיק משפחה או חברים. זו גם הרוח המנשבת מן התמונות שלפניכן - ושיכולה לשמש כהשראה אווירתית לשולחנות בחתונה שלכן.
פסח הוא חג של פריחה וחירות ובהפקה הזו גם השיער נהנה בדיוק משני אלה: המאפרת אסתי ביטון יצרה מגוון של תסרוקות שנראות נוחות מאוד - בין אם זו צמת זנב דג, שיער אסוף למחצה או תסרוקות צמות אסופה, ושילבה בהן בטוב טעם פרחים חיים ויפים.
גם האיפור פרי מכחולה הוא עדין, טבעי ויפה, ללמדכן שכדי להיראות זוהרות ביום הגדול שלכן, אתן לא זקוקות לשכבות על גבי שכבות של מייקאפ.
אם יש בוהו שיק ישראלי, ככה הוא נראה; שמלות קלילות, בהן גם שמלה ייחודית עם נגיעות של צבע, חלל אורבני מעניין וסידורי פרחים המורכבים בעיקר מפרחים שניתן למצוא בטבע הים תיכוני שלנו. כל אלה יחד מתרקמים לכדי רקע משגע שמפאר כל קליק ופריים של זוג הצלמים שהצטרף לחגיגה, we are red הנהדרים.
צילום: we are red
אנחנו לא יודעות מה איתכן, אבל אנחנו לגמרי מתכננות לנצל את סוף השבוע הקרוב עד תום לחגיגות ומילוי מצברי האנרגיות. ההפקה הזו עשתה לנו חשק לשבת לתכנן את עיצובי החתונה שלנו - או לכל הפחות, לצאת ולחפש פינה שקטה ופורחת, בה נוכל להניח את עצמנו, להירגע ופשוט לאפשר לטבע לתת לנו השראות חדשות. חג שמח כלות אורבניות יקרות שלנו!
קרדיטים:
איפור ועיצוב שיער: אסתי ביטון
צילום: we are red
לוקיישן, ריהוט ואביזרים: rusty
עיצוב וסידורי פרחים: ועדת קישוט - מעצבות בשמחות
שמלות כלה: לי קודו
דוגמנית: קרין אור שרעבי
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר