לירון ודריו, 30.8.12
19.02.13בוקר יום שלישי הגיע, ואנו בהחלט מקוות שהפוסט הבא יעביר לכן את הקפה של הבוקר עם חיוך גדול!
ומה יש לנו בשבילכן היום? זוג אורבני יפה, לירון ודריו, מהנדס ומעצבת גרפית ששוהים להם ברגעים אלו ממש באנגליה, ולומדים לתואר השני - כל אחד בתחומו הוא.
עבורם, החתונה סימנה את סופה של תקופת לימודים אחת (לתואר ראשון) ותחילתה של אחרת, במקום מרוחק מעט מארצינו הקטנה. גם ההיכרות של השניים התרחשה מחוץ לגבולות המדינה, למרות שבארץ הם גרו בסמוך ממש זו לזה.
את הצעת הנישואין זכתה לירון לקבל במסגרת טיול רומנטי בכרמל, בעודם יושבים על אחת הפסגות המשקיפות אל הים שהם כל כך אוהבים, תוך שהם מתחילים לרקום את חלום החתונה.
השניים סיפרו לנו שכמעט כל אחת ואחת מהבחירות שלהם בחתונה נסגרה כבר לאחר פגישה ראשונה, ובשלב כלשהו בדרך, הם אפילו מצאו את עצמם חוששים מעט, שמא הדרך בה הם מתנהלים אינה הדרך הנכונה. אחרת איך יכול להיות שקל ופשוט כל כך?!?
החתונה עצמה התקיימה בקיבוץ החותרים, הקיבוץ בו גר דריו החתן, לצד הבריכה שנכנסה לפעולה בשלביו המתקדמים של האירוע, וחתן אחד שנזרק שוב ושוב (ושוב!) אל הבריכה.
טקס החופה נערך על ידי חבר טוב של הזוג, ולווה לאחר מכן בשלל ברכות וסרטונים מרגשים מהחברים ומהמשפחה, כאלה שאפילו אפשר לקחת כמזכרת בתיק לתקופת חיים חדשה באנגליה.
ואם צריך לסכם את האירוע בכמה מילים בודדות, לירון ודריו בחרו בחרו במילים האלה ממש: "החתונה הייתה שמחה ומאושרת!". ואנחנו? אנחנו התמוגגנו מהזוג היפה הזה שגרם לנו לצפות בכיליון עיניים לקיץ שכבר יבוא, ויביא עימו המון חתונות קיץ נפלאות - בדיוק כמו החתונה של השניים האלה.
☼☼☼
מקום האירוע: קיבוץ החותרים
קייטרינג: אבשה
בר: אימג'ין
שמלת כלה: אלון ליבנה
נעלי כלה: שני בר
איפור: ליאת מאמן
שיער: איציק לסרי
אקססוריז: עגילים - הגר סתת
בגדי חתן: מאסימו דוטי, t.m levin
נעלי חתן: קלארקס
טבעות נישואין: גדי רוזנבלט
צילום: דויד סקורי
צילום וידאו: VIDITEO
די ג'יי: עומרי אנגל, זברה
הזמנות: בעיצוב הכלה
רב: אביחי איתם, גבריאל גרפי - צוהר
מתנות לאורחים: צנצנות צ'ימיצ'ורי בהכנה ביתית
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר