
כשהקסם של ניו אורלינס פגש את המושב: חתונת החצר של לורה ואלעד
12.11.19מפגשים תרבותיים מזמנים כמעט תמיד חתונות מקוריות, יוצאות דופן וייחודיות. שלבו את זה עם הפקה של חתונה בחצר אחורית ותקבלו אירוע שלא רואים כל יום - ממש כמו החתונה של לורה ואלעד.
השניים הכירו לפני שבע שנים בטינדר. לורה עשתה עלייה שנה קודם לכן ועבדה כמורה לאנגלית ואלעד עבד כמפתח בסטארטאפ. הישראלי השורשי והעולה האמריקאית התאהבו והפכו לזוג שמטייל המון בחו"ל - בעיקר בארה"ב- תוך כדי שהם נהנים ממה שהם הכי אוהבים לעשות - להתנסות במטבחים ומאכלים שונים.
האהבה שלהם לחוויות תרבותיות שונות הייתה לגמרי ההשראה מאחורי החתונה שלהם. לורה היא במקור מאטלנטה וגדלה בסביבה ששמה דגש רב על מה שמכונה Southern Comfort - גם במזון (אוכל נחמה, מישהי?) וגם כדרך חיים. החתונה של לורה ואלעד הייתה מפגש בין הדרום של ארה"ב לגוונים שונים של ישראליות והשניים רצו שהאורחים שלהם - מישראל ומארה"ב גם ירגישו בבית ובו זמנית יקבלו חוויה חדשה, מרעננת וכזו שתיזכר אצלם לנצח.
אז איך הם עשו זאת? צירוף מופלא את מרכיבים. להקת סווינג, תפריט צרפתי-ים-תיכוני, ועיצוב ססגוני, אקלקטי, ומאוד נאמן למקור בסגנון ניו אורלינס הדרומית והכל כך מגניבה. לקינוח זכו האורחים למסיבת אוזניות שנמשכה אל תוך הבוקר.
חברת ההפקה ששכרו שיגרה את האורחים ישירות לדרום העמוק של ארצות הברית עם תשומת לב היסטרית לפרטים הקטנים, עיצוב אקלקטי של חפצים ושכיות חמדה ששילבו בין וינטג' וייבז לקוליות ששמורה רק ל-Big Easy. הטיול של לורה ואלעד לניו אורילנס היווה השראה למפיקים אשר החליטו לייבא את כל הטעמים והצלילים והמראות המיוחדים של המקום. ריהוט אותנטי והמון צבע ושמחה, ביחד עם מסעדות שנמצאות ממש בתוך בתים ישנים ליוו את החוויה שהמפיקים ביקשו לייצר.
האירוע עצמו שילב את החוויה האותנטית מאותו טיול בניו אורלינס כשלוקיישן החתונה חולק לשלושה מתחמים. מתחם אחד היה מעין סלון שם אפשר לראות ריהוט ישן, המון פרטי עיצוב וינטג'יים, והרגשה של בית ממש כמו בסרטים. מתחם שני היה המרפסת שמאוד מקובלת בדרום ארה"ב שם יושבים לשתות לימונדה עם ריהוט קש וכסאות נדנדה. המתחם השלישי היה הבר-יארד מאחורי הבית שם בישלו את המון שיין עם וייב דרומי מחוספס.
הזכרון האהוב עליהם מהערב המושלם שלהם? אלעד שר ללורה את "My Girl" (השיר שגם ליווה את לורה לחופה) וכל יקיריהם מקיפים אותם ושומעים (באוזניות) את אלעד שר לנערה שלו. תודו שזה נשמע די מושלם.
קרדיטים:
צילום סטילס: רונן בוידק
מקום: בית פרטי במושב מגשימים
הפקה ועיצוב: בבקה הפקות
קייטרינג: מעשייה
צילום וידאו: לוצה שרש
מוסיקה: להקת The Mottis ודיג'יי גל כדן
בר: אמורפי
שמלה: ג'ולי וינו
איפור: מאיה אופנהיים
שיער: אסף צברי
נעלי כלה: סטיוארט ויצמן
חליפת חתן: Suitsupply
לעוד השראות
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות