ים, שמש וטונות של אהבה בחתונה של מיכל ודייב
24.07.17אחד הדברים הכי טובים שאנחנו מקבלות מהחודשים החמים של השנה הוא חתונות הקיץ. האנרגיות עולות, השמש תמיד נותנת אור מחמיא, כל האורחים לבושים במיטב הבגדים הצבעוניים שלהם והזוג נראה מאושר ופוטוגני מתמיד.
וכשהחמה מאירה, אנחנו בטוחות בדבר אחד: זה רק עניין של זמן עד שנקבל הזמנה לחתונת צהריים מהממת בים. ולפני שאתן ממשיכות לקרוא, שימו קרם הגנה, כי החתונה שאנחנו הולכות להציג בפניכן היא כזו שהקיץ פשוט יפה לה.



היום של מיכל ודייב התחיל כשהשניים נפגשו בשעות הבוקר, אחרי שכל אחד התארגן, התלבש והתייפייף בנפרד.
הם הצטלמו תחת עץ ענק ורומנטי בזמן שהחברים הטובים והמשפחה צופים מהצד, וגם כמובן מצטרפים לצילומים מלאים בפאן.



את צילומי הזוגיות שהם הכי אהבו, גילו לנו שבכלל צילמו אחרי החתונה, כשהצלם לקח אותם לסשן אחרון של אהבה פוטוגנית בים.






כשהתפאורה בחתונה שלך היא השמש והים, העיצוב הוא לגמרי אקסטרה. ובכל זאת, מיכל ודייב החליטו על כמה תוספות מהממות:
הזוג בחר לקשט את אזור הישיבה והריקודים באלמנטים שונים בצבעי כחול ולבן, ועל השולחנות הונחו נרות באהילי עץ נמוכים, פרחים לבנים, והמון המון צדפים.




בין השמשיות הלבנות והיפות והגלים המתנפצים, התמקמה החופה היפה של השניים, שאת הדרך אליה מלווים כיסאות עץ שעליהם תלויים דליים מלאים גבסניות לבנות.







מיכל ודייב - ריגשתם אותנו, מאחלות לכם המון אהבה!
קרדיטים:
צילום סטילס: ג'ן סלדקוב
עיצוב האירוע: כוכב הים
ווידאו: ודים אקשן
קייטרינג: אינדיגו
מקום האירוע: כוכב הים
מוסיקה: נועם צלנר
שמלה: אסף דדוש
נעלי כלה: נעלי ארו דיזנגוף
חליפת חתן: רנואר
ציירת קריקטורות - בת אל אסולין
מגנטים מסך לבן - studio box white screen
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה




