
ים, צחוק וגוד וייבז: החתונה הלא מתאמצת של שיר וגל
30.10.19ישנן חתונות שבהן הכל פשוט מתחבר מהר. הוייב, הלוק, האווירה - הזוג יודע בדיוק מה מתלבש עליהם טוב, ומשם מלאכת התכנון הופכת לכיפית, מרגשת ומעצימה. כמובן שחוש הומור הוא המרכיב החשוב ביותר בתקופה הזו, ואיש לא יודע זאת טוב יותר מאשר שיר וגל.
הם הכירו בצבא כששירתו במוצב מבודד בהר מירון. גל היה מחזור מעליה ותפקיד היה ללוות את החדשים בכניסה לתפקידים. חוש ההומור והשטותניקיות שלו מחד והתמיכה והליווי שהעניק מאידך, היו מספיק כדי לשבות את ליבה של שיר. שמונה שנים אחר כך, הם נישאו.



הצעת הנישואין של גל הייתה אחת המרגשות והמקוריות בהן נתקלנו. הוא רקם סיפור על טיול לצפון עם קבוצת חברים ושלח את שיר לקניות עבור הנסיעה. בינתיים פתח קבוצת וואטסאפ עם החברים ששלחו בבוקר תמונות מהדרך. אבל… הם התקשרו מ"הדרך" לומר שאחת הבנות לא מרגישה טוב והם יתעכבו. זה קרה בדיוק כששיר וגל התקרבו לבסיס בו שירתו והכירו. גל הציע שיעשו ביקור נוסטלי במקום ושיר כלל לא חשדה שמשהו מתבשל.
מסתבר שגל עבד במשך חודשים על אישורי כניסה לבסיס והגיע לבכירים בצבא כדי לממש את התכנית. הם עלו על גג מבנה אליו היו עולים לצפות בזריחות אחרי משמרת לילה ארוכה ושם, בלוקיישן שיש לו משמעות כה עמוקה עבורם, גל שלף את טבעת החלומות של שיר.
החלום שלהם היה חתונה קלילה וכיפית בצהרי שישי ומאחר וגל חובב ים וגולש מגיל קטן, הוא גרם גם לשיר להתאהב בים. ביתם של השניים מעוצב בצבעי ים ומלא באקססוריז של ים וגלישה. לכן, היה זה ברור היכן הם הולכים להתחתן. הם סגרו את הלוקיישן הראשון שראו ולקחו להם שבועיים נוספים בלבד לסגור את שאר הספקים. זו הייתה פשוט אהבה ממבט ראשון עבורם בכל אחד מהמקרים. אחרי שכל הפינות נסגרו במהרה, כל מה שנותר היה להמתין כמעט שנה ליום המיוחל.
בכל הנוגע לעיצוב הם החליטו שכל המוסיף גורע והלכו על קונספט קליל בדגש על פרחים בצבעי פסטל שהשתלבו באופן מושלם עם יופיו של המקום ועם גווני הים כמובן.
הטיפ שלהם לזוגות בשלבי התכנון הוא לערוך אירוע שמתאים לאופי שלהם כדי שהיום המיוחד הזה יהיה באמת "שלהם". לא לשכוח להנות מהתקופה שלפני ומההכנות ליום בו את חוגגים את אהבתכם.
קרדיטים:
צילום סטילס: אורי שדה
מקום האירוע: על הים
איפור ושיער: עדי סולומון
נעלי כלה: שוז ווב סטור
חליפה ונעלי חתן: דורון אשכנזי
צילום וידאו: מונוקל (מור)
שמלה: ויוי בלאיש
עיצוב האירוע: של המקום
קייטרינג ובר: של המקום
מוסיקה: איתי יצחקי
הזמנות / מיתוג: ורד מעיין
טבעות: אמא של הכלה (טבעת אירוסין: מירב שביט)
חוויות: שזירה - ורוניק שוזרות באהבה
DIY: פתקיות לסכו״ם, מניפות
התארגנות: Casa Cala
עורך טקס: הרב חיים זמיר

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר