
חתונת האהבה של גלינה ונועם
31.10.16יש דבר אחד שגלינה ונועם לא מסכימים עליו עד היום: מי התחיל מי. אבל כשהסוף הוא כזה טוב, לפעמים אתן מבינות שלא כל שאלה צריכה לקבל תשובה וההתחלה היא רק תירוץ.
השניים הכירו בבר ברחובות לפני 4 שנים. היא בדיוק סיימה תואר ראשון, הוא היה באמצע הדוקטורט. הם ישבו בשולחנות סמוכים, ובשלב מסוים – גלינה ביקשה מנועם שיצלם אותה ואת חברה שלה. מפה לשם, הם החליפו מספרי טלפון (הוא ביקש ממנה) ועכשיו הם כאן, מדגמנים לנו חתונה מופלאה.
ומה קרה באמצע? ובכן, אתן יכולות לנחש, אבל היי, אל תתאמצו: חודש אחרי אותו ערב, גלינה עברה לירושלים והם תחזקו את הקשר ממרחק. שנה לאחר מכן, נועם הצטרף אליה. היום הם גרים בגבעתיים – גלינה עובדת במחקר במכון וייצמן ומתנדבת בעמותת כלבים של החיים (ספוילר: כלבים יופיעו בכל תמונה שנייה באלבום. אתן יכולות להבין למה), נועם הוא בעל סטארטאפ לרחפנים.
הצעת הנישואים שלהם היא אחת המתוקות שפגשנו, שכן גלינה הרימה לנועם להנחתה מעולה - בלי שבכלל ידעה והתכוונה. אחרי שהסתובב מספר חודשים עם טבעת בכיס, מועד ההצעה ננעץ עם סיום הדוקטורט של נועם. גלינה הזמינה מקומות על שם "גלינה ארקינד" (שם משפחתו של נועם). הסיבה: שם המשפחה שלה ארוך ומסורבל ותמיד מסתבכים אתו. כשהגיעו למסעדה, כרע נועם ברך, שלף טבעת ואמר שאפשר לסדר את עניין שם המשפחה, כך שיהיה נכון ומדויק. ישר לקומדיה רומנטית.
כשהם רגע לפני איחוד שם המשפחה, החלו גלינה ונועם בהכנות שארכו 8 חודשים. מכיוון שגלינה חובבת עיצוב, היה לה חשוב להיות שותפה פעילה באירוע והיא נתנה לעצמה זמן להפיק, לארגן, לעצב ולאסוף פריטים רבים לחתונה. כך יצא שהיא זו שהכינה את הסידורים למרכזי השולחן ועמדות בקבלת הפנים. וביחד עם נועם, בישלו סבונים וארזו אותם כמתנות לאורחים.
השניים חשבו על הפרטים הכי קטנים וניסו להיות בשליטה מלאה על האירוע, עד ששלושה ימים לפני, שברה גלינה את האצבע ברגל ובילתה במיון.
אחרי שבכתה יממה, הבינה שהחיים הם מה שעושים מהם. לחתונה עצמה היא הגיעה עם סנדלים שטוחות ושום דבר לא עצר אותה מליהנות מהרגע ולרקוד בלי שאף אצבע, שבורה או לא, תפריע לה.
גלינה ונועם, תודה על חתונה מקסימה ואחלה תובנות להמשיך איתן את היום. מאחלות לכם חיים נפלאים ביחד ואם תסכימו על מי התחיל עם מי, רק תעדכנו אותנו – שלא נישאר במתח... ;)
קרדיטים
צילום סטילס: מור אלנקווה
מקום: האחוזה בית חנן
עיצוב: הכלה בשיתוף עם שוזרות באהבה
קייטרינג: טעם וצבע
מוסיקה: מעיין ברגמן
צילום וידאו: איתי בן זריהם
שמלה: אליה וטין
איפור: יעל דרוקמן
עיצוב שיער: רוני אבן
טבעות: תומר פלר
נעלי כלה: רוני קנטור
נעלי חתן: אלדו
תכשיטים: איה בן יעקב
הזמנות/מיתוג: רוני רפפורט
חליפת חתן: בגיר
עורך טקס: הרב דניאל וייצמן

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר