
חגיגות שנות ה-20 בחתונה של סימי וערן
11.10.17ערן וסימי הכירו בפייסבוק. השיחות זרמו והייתה בניהם אינטרקציה מעולה אך הם דחו את המפגש מחשש שאולי הקסם יתפוגג. להפתעתם ולשמחתנו הרבה, הקשר רק הלך והתפתח לאהבה עצומה שמביאה אותנו לחתונה שלהם. אז תכינו את נעלי הריקוד כי החתונה הזו תגרום לכם לרקוד את הצ׳ארלסטון.
את היום שלהם הם התחילו עם צילומים בנוף טבעי ורגוע. סימי עם שמלה לבנה בסגנון תפירת קרושה וזר ירוק בשילוב פרחים לבנים בידה. כל אלו לא רמזו ואפילו לא במעט על הוייב המגניב והמיוחד שהם הולכים להיכנס אליו ממש עוד מעט.
כשהם משאירים את הטבע והרוגע מאחור, לוקיישן החתונה עטה מראה קצת אחר. פלטת צבעים שחור, לבן וזהב הצביעו על התקופה בה בחרו סימי וערן כמוטיב מוביל בעיצוב. אלמנטים משנות ה-20 הייפיפיות הופיעו בכל מקום בדמות נוצות לבנות ושחורות בבקבוקי זהב גדולים, תמונות עבר של המשפחה ביום חתונתם, ומסגרות בסגנון וינטאג׳ שימשו לאורחים לתמונות מגניבות.
לצד עוגת השכבות ועמדת המתוקים שנצבעו בצבעים החזקים והוסיפו למראה הנוסטלגי, הוצבה עמדה מקורית של חלוקת מתנות לאורחים שכללה סיגרים ופפיונים לגברים, נוצות שיער וכובעי ראש לנשים. כל אלו נתנו טון מלא סטייל ממש כמו המסיבה של גאסטבי הגדול.
כש-250 אורחים מקיפים אותם בחיוכים, סימי וערן צעדו לחופה והידקו את קשר האהבה והחברות הגדולה שלהם. סימי החליפה לשמלה שמתאימה לרוח התקופה בדיוק בזמן לחלק המקפיץ של החתונה - הריקודים!
סימי וערן המקסימים - אנו מאחלות לכם המון המון אהבה ואושר יחד!
קרדיטים:
צילום סטילס: מאמא צלמים
מקום האירוע: בקתה ביער
נעלי כלה: רוני קנטור
עיצוב האירוע: תומקה - תום קן דרור
ווידאו: Shiran Moving Stills
+ קרדיטים נוספים
מוסיקה: פפריקה- D.J גיא פדרמן
שמלה: אילנית המעצבת
איפור:מורן לוין
עיצוב שיער: מורן לוין
חליפת חתן: zara
עוגה מעוצבת : אתי ברזני- תיתי חלומות שאפיתי
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר