ה-חתונה של סטיב וז'אקס
13.08.11
סטיב וז'אקס הכירו לפני כמה שנים והפכו להיות חברים טובים. ממש טובים. הם נהגו לראות סרטים ביחד, לצאת למסעדות ביחד, לשחק בוויייי ביחד.
ז'אקס כל הזמן הרגישה שיש שם עוד משהו מתחת לפני השטח, שהם לא באמת *רק* חברים, אבל בכל פעם שניסתה להעלות את הנושא בפני סטיב הוא איכשהו הצליח להתחמק. בינתיים כל החברים לא הפסיקו לשאול את שניהם ביחד וכל אחד לחוד האם הם באמת *רק* חברים. כעבור זמן מה, סטיב עבר לגור רחוק ומכיוון שאין לו רישיון ז'אקס נאלצה להסיע אותו הרבה וכך יצא שהם המשיכו להסתובב הרבה ביחד והפכו להיות חברים ממש ממש *ממש* טובים.
ז'אקס ממש ממש ממש חיבבה את סטיב. סטיב עדיין היה קלולס לגביהם. **תודה לדניאל על התיקון.
חודש אחרי הגילוי המפתיע, אחרי שיחה ארוכה מלב אל לב ונשיקה נהדרת השניים החליטו להפסיק להיות *רק* חברים. 18 חודשים אחרי, הם התחתנו!
החתונה שלהם נערכה בכנסייה קסומה במנצ'סטר וקבלת הפנים + ארוחת הערב נערכה במסעדה במרכז העיר. האורחים שלהם אכלו למנה ראשונה סלט קפרזה, למנה עיקרית בחרו בין בקר, עוף או מנה צמחונית והתארחו בסוף השבוע באחד משלל מלונות העיר.
ואיך אנחנו יודעות את כל זה? הרי אנחנו לא באמת מכירות את השניים...
פשוט נכנסנו לאתר המקסים שהם הקימו במיוחד עבור האורחים שלהם שם מפורטים כל הפרטים הנחוצים לגבי החתונה וגם סיפור ההיכרות המפתיע שלהם.
♥♥♥
אהבנו את העיצוב של האתר, את התנועה הכיפית, את השפה ההומוריסטית ואת הפרטים האינפורמטיבים שממש נחוצים כאשר מארגנים חתונה שכזו (חתונה שאליה מגיעים אורחים ממקומות רחוקים וארצות אחרות). זה בהחלט נוח כשהכל מרוכז באתר אחד נעים נגיש וידידותי. מעורר השראה, לא?
♥♥♥
תודה לעדי לשם המקסימה ששיתפה אותנו בלינק. נשיקות!
עיצוב האתר: http://www.vdotgood.com | steve oldham
מאת:כלות אורבניותלעוד השראות
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות