הרמוניה סגלגלה
30.10.14להביט בתמונות ולהתמוגג… זה מה שקורה לנו כשצבעים מתחברים להם יחדיו ויוצרים פלטה נעימה, אשר באה לידי ביטוי במינונים הכי מדוייקים שאפשר לדמיין.
הפעם אנו פוגשות בפלטה הזו בחתונה שנערכה ב״קיו״, תחת שמיים פתוחים, ועוצבה על-ידי ״בבקה״. הרמוניה סגלגלה עטפה את הלוקיישן, ומסביבה אלמנטים ירוקים. גם אנחנו חשבנו לרגע שסגול הוא צבע דומיננטי ומשתלט מעט, אך כשהשילובים הם נכונים - מסתבר שאותו הצבע ממש יכול גם הוא להשרות אווירה מרגיעה ונינוחה.
והיכן בדיוק, אבל בדיוק, כיכב הסגול הזה שאנו מדברות עליו מתחילת הפוסט? בטקסטורת המפות, בחבקי המפיות, בסרטי הסאטן והבד, בסידורי הפרחים ועוד ועוד. בנוסף לכך, שילב העיצוב נגיעות של שוק וכלל ארטישוקים ירוקים, סלסלאות בד ועץ עמוסות בצנוניות, כרוביות לבנות מקושטות בעלים מרשימים ומיתוג שכולו כמובן בצבע הנבחר. שנצלול אל התמונות שצילם הצלם הכה נפלא אלכסיי קודריק? ב-רור!
מאחלות לכן המשך יום סגלגל ונעים!
קרדיטים
מקום האירוע: Q אירועים, גליל ים
צילום: אלכסיי קודריק
עיצוב: בבקה
הזמנות ומיתוג: דנה נוף
מאת:כלות אורבניות
עכשיו בהיילייטס
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות