
הסוף הטוב של ניסאן ואמיר
13.10.16יש הרבה דרכים לדעת שזו באמת אהבה, אחת מהן היא כשהקשר עובר משלום קר, להבנה שזה-זה: הסיפור של הזוג שלנו, אמיר, 31, מפתח אפליקציות מחיפה וניסאן, 30, בוגרת כלכלה וניהול בטכניון ובשנתה האחרונה לעיצוב תעשייתי בבצלאל, התחיל כמו זוג ילדים שמושכים בצמה.
הם מכירים שנים, עוד מתקופת בית הספר, תמיד הסתובבו במעגלים משותפים אבל כלום לא קרה - אולי בגלל שהרשמים ההדדיים שלהם זה מזו וזו מזה לא היו משהו (הוא חשב שהיא קצת סנובית, היא לא אהבה את הגישה שלו ואף אחד מהם לא העלה על דעתו שבסוף הם יתאהבו). כל זה היה נכון עד לדרינק סתמי אליו יצאו בגיל 27 הנפלא.
השניים יצאו לשתות משהו כחברים ושני בקבוקי יין מאוחר יותר, יצאו ממנו מאוהבים ובלתי נפרדים. לפני שנתיים, עברו השניים תאונה רצינית אך הצליחו להתאושש ממנה. ביום הזה החליט אמיר שהוא רוצה אותה לאישה.
זמן קצר לאחר מכן, הם עלו על מטוס לדוברובניק, ושם בנמל הישן, עם שקיעת החמה, אמיר כרע ברך בפני ניסאן ובפני 200 תיירים שצפו בהם מהצד. ניסאן המופתעת בכתה ומיהרה לומר כמובן כן. המופע הספונטני כולו זכה לפרץ של מחיאות כפיים מהצופים בצד.
את החתונה שלהם הם ארגנו במשך שנה שלמה וירדו לכל הפרטים הכי קטנים: ניסאן עיצבה את השמלה בעצמה, על ההזמנות היו אמונים שניהם יחד, כמו גם על האטרקציות והמתנות לאורחים. אבל הישג מרשים לא פחות הוא העובדה שהשניים בחרו מבחינתם את הספקים המושלמים שהרכיבו ביחד את האירוע היפה בחייהם.
ניסאן ואמיר, היה לנו העונג לצפות באלבום המקסים שלכם, ועוד יותר להיחשף לסיפור אהבה שלכם שהוא אחלה סיפור לספר לנכדים. המון מזל טוב ותודה שקפצתם להתארח ;)
קרדיטים
צילום סטילס: מאמא צלמים
מקום האירוע: פיין קלאב
עיצוב: wediy והכלה
מוסיקה: אדיב אשקר
צילום וידאו: indi weddings
שמלה: עיצוב הכלה
איפור ושיער: דפנה בר-אל
טבעות: טל מור
נעלי כלה: asos
נעלי חתן: all-stars
תכשיטים: london
חליפת חתן: דורון אשכנזי
עורך טקס: דמיטריוס
מורת ריקוד סלואו: Gefen Slovotsky

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר