
החתונה הפסטורלית של קרין ויחיעם
18.10.16מה הופך חתונה לנהדרת כל כך? קודם כל, העובדה שמדובר ברגע שיא אופטימי במיוחד - חגיגת איחוד של שני אנשים שמצאו אחד את השני.
היום אנחנו מארחות אצלנו את קרין ויחיעם, זוג מהמם שהתחתן בחתונת שטח מהממת לא פחות - ושהצליח למצוא זה את זו וזו את זה בסצינת חיי הלילה של תל אביב.
היא - תל אביבית סופר אורבנית, הוא - קיבוצניק שערק לעיר הגדולה והסיפור שלהם התחיל לפני כשנתיים, כשנפגשו באופן אקראי בלילה קיצי ומהביל בבר תל אביבי טיפוסי.
ההתחלה שלהם לא היתה לגמרי חלקה, מה שגרם להם לסכם שהם ימשיכו מאיפה שהפסיקו בזמן אחר - אם עדיין יהיה עניין הדדי. כשהגיע החורף, הגיעה גם שיחת לב אל לב שלאחריה היה ברור: זה זה. ההצעה הגיעה שנה לאחר מכן כשלשניהם היה ברור שהם רוצים חתונה פשוטה, אך מלאה בחום, שמחה ואהבה.
השניים מצאו בוסתן פסטורלי וחצי נטוש בעמק חפר ולמרות שהמקום נראה להם מושלם, הם ידעו שתידרש לא מעט עבודה על מנת להפוך את חזון החתונה בו למציאות. יחד עם החברים המסורים והספקים המשובחים שלהם, החזון קם לתחייה והזוג המהמם הזה עמד מתחת לחופה בצהרי יום שישי נעימים במושב בית הלוי, בין העצים והציפורים.
הטאץ' הכפרי בהחלט שלט בחתונה המתוקה שלהם - מה שניכר היטב בכל פרט, החלט מהמיתוג, דרך המפות המשובצות ועד הצהלולים.
אהבנו את ההקפדה על המיתוג, עד לרמת בקבוקי הבירה. משהו קטן לחשוב עליו עבורכן, כלות יקרות, כשאתן יושבות עם המעצבים הגרפיים שלכן -
קרין ויחיעם היקרים, מאחלות לכם המון שמחה, אושר ואהבה בהמשך הדרך! תודה שקפצתם להתארח אצלנו ושיהיה לכם חג שמח ;)
https://vimeo.com/182326935
קרדיטים
מקום האירוע: גן איתמר, בית הלוי
עיצוב: אורית ישראלי
קייטרינג: אתי ונעמה
מוסיקה: אלרואי בן ציון
בר: ג'ה בר
צילום סטילס: לוז
צילום וידאו: סיפור הפקות
שמלה: יואב ריש
איפור ושיער: ליאת מאמן
טבעות: כלנית טור
נעלי כלה: ליבלינג
הזמנות/מיתוג: עמוס אביב
חליפת חתן: בלו נייבי
עורך טקס: אמתי אשכנזי

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר