
החתונה הגותית והמהממת של שיר ועידן
08.11.17אנחנו ממש אוהבות כשמגיעים זוגות שמרעננים לנו את התפישה כלפי סטיילינג של חתונות. הם לרוב מאד מגניבים, ממש שיקיים ודואגים לסטיילינג מלא אימרה אישית שגורמים לנו לייחל שהיינו קצת כמותם.
שיר ועידן נכנסים בקלות אל המשבצת של הזוגות הללו (וזו הפעם האחרונה בכתבה הזו שנוכל לומר שהם נכנסים אל מסגרת כלשהי). אולי זו העובדה שעידן הוא מנהל מחלקת ה-Living ב-Story, או הקוליות ששיר מקרינה, אבל מה שבטוח הוא שהסגנון שלהם מגיע לידיי ביטוי בכל נישה סביב חתונתם, בין אם באאוטפיט שלהם ובין אם בקונספט העיצובי. והוא מגניב. ממש ממש מגניב.
אחד הדברים שלוקחים משהו מטוב למצויין הוא תשומת הלב לפרטים הקטנים. במקרה של הלוקים של שיר ועידן, זה מתחיל במניקור של שיר, בגזרה המיוחדת של שמלתה ובנוצות שבזר הכלה שלה וממשיך עד שעון הכיס והפאטרן המנוקד על חולצתו של עידן. הכל עשוי באופן מדויק וכיפי ביותר.
בכל הנוגע לעיצוב החתונה, הקונספט שהוביל את הסגנון היה גותי על טהרת השחור, האדום והסגול. המראה הדרמטי התקבל הודות לגולגלות, תמונות של שלדים, שימוש בצמחיה וסידורי פרחים שהביאו עמם אווירה אפלה, אבל מהסגנון שלגמרי גורם לרצות לראות עוד ועוד ממנה.
לצד כל אלו, מבחינתנו, גולת הכותרת העיצובית הייתה החופה שעוצבה בעזרת זרדים וענפים לכדי צורה של אוהל טיפי, שמולה פוזרו ספסלי עץ כהים. מלבד העיצוב מלא הסטייטמנט, לטעמנו, חופות אלטרנטיביות כמו זו פשוט חייבות להפוך לנוכחים יותר בחתונות.
קרדיטים:
צילום סטילס: אורי שדה
מקום האירוע: ביער
מיתוג: שירן אטד
הפקה: אבר אפטר
בגדי חתן: דורון אשכנזי
+ קרדיטים נוספים
רב: יצחק כהן
בר: ברבר
קייטרינג: בראף
עיצוב: זמל עיצובים
צילום וידאו: עידן צרור (ארקדי ואופיר)
הופעה קבלת פנים: בטי ברס מבית זברה
הופעה באולם: מועדון הקצב של אביהו פנחסוב
תקליטן: רועי שפילמן
תקליטנים נוספים (שעלו אחרי): רובין קרוסן (נורבגיה) + עומר וורבל
שיער: פדור וישינאקוב
איפור: נאור אפל
תכשיטים: אפרת קסוטו
נעלים: VANS + DUNE LONDON
טבעות: MR SMITH ושרון ויקסמן
שמלה: אייזן-שטיין (חלי)
עוגת חתונה: עוגיגה
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר