אדום-אדום: האאוטפיט המושלם (והחו״לי) למלוות
05.11.17אחד הדברים שאנחנו יכולות להעיד על עצמנו לגביהם, הוא העובדה שתמיד חצי עין שלנו פקוחה ומביטה אל עבר חו״ל. ברור, בארץ שלנו יש דברים מהממים, אבל תמיד טוב לקבל השראה ממחוזות רחוקים שנמצאים אי-שם.








אם לשפוט על פי הפריימים מהחתונה של שיר ותום, נראה שגם הם חולקים עמנו את החיגה להצצה אל מעבר לים, כששיר בחרה להלביש את כל המלוות שלה בשמלות אדומות בעלות גוון תואם.
הבסטיז שלה לבשו שמלות שהיא תפרה במיוחד בשבילן במהלך חופשה משפחתית בתאילנד, אחרי שבחרו יחד את הצבע המסוים מראש. אם תשאלו אותנו, מדובר בביצוע סופר מרענן לקונספט (שבחו״ל עשוי להיות מעט שמרני) שיצר פמליה פוטוגנית ומגניבה.



ואם כבר מגניבות, הרשו לנו להתמקד בדיטייל מסויים שמאד אהבנו בלוק של שיר - התסרוקת שלה. השיער שאסוף בגולגול מרושל במכוון קנה אותנו, והעיטורים היפים והעדינים שמבצבצים ממנו יצרו מראה קולי ושיקי במיוחד.




אותה קוליות קלילה ויפב המשיכה גם בעיצוב החתונה עצמה. השניים מספרים שהם ארגנו את החתונה בכיף גדול, ואנחנו חייבות להודות שזה ניכר. הסטיילינג הפשוט לצד הגוונים הבהירים והשמחים הוא כל מה שצריך כדי ליצור אווירה כיפית ומשוחררת.







קרדיטים:
צילום סטילס: לוז
צילום וידאו: יאיר שילוח
עיצוב האירוע: נגה רץ
מקום האירוע: הנחלה
שמלה: אלון ליבנה שמלה ראשונה, נתיב יוחאי שמלה שניה
קייטרינג: עלי דפנה
מוסיקה: נתי ניב
איפור: טלי פרץ
עיצוב שיער: מיקי זיתוני
נעלי כלה: אלינור יפו
חליפת חתן: Boss
חוויות: פוטומוביל, קובי בלונים
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה






