דבש, מתוק מדבש
07.07.13
כבר זמן רב שאנו עוקבות בשקיקה אחר אתר אחד שכולו דבש ואסתטיקה, פשוט כך. כמובן שמיותר לציין שמהר מאוד הוא נכנס לרשימת המועדפים שלנו וחשבנו שבהחלט הגיע הזמן להכיר גם לכן את המקום הזה, בו אנו מוצאות את עצמינו מרכיבות להנאתינו סלי קניות חלומיים, פעם אחר פעם בחודשים האחרונים - אז הנה הוא לפניכן, מוזמנות להכיר: Twigs & Honey.
מאחורי השם, עומדת בחורה צעירה ומלאת השראה בשם מירה קאלן, אשר הקימה את המותג בשנת 2008 ומאז היא דואגת להקיף את עצמה באלמנטים ובאקססוריז לשיער מהסוג שגורם לנו להחסרת פעימה או שתיים, או אפילו שלוש...
לאן שלא תפנו מן הרגע שכף רגליכן תדרוך באתר תמצאו עוד ועוד סיכות, מסרקיות, קשתות, סרטים מעוטרים ושלל קישוטים לשיער, קטנים וגדולים. ואם אתן חובבות מוצרי שיער ותסרוקות כמונו, בוודאי גם אתן תרגישו שהגעתן לגן עדן קטן, לא פחות ולא יותר.
הפריטים המוצגים בו מאופיינים בייחודיות רבה ושונים מאוד מן הדברים שהיננו רגילות לראות: כל אחד מהם הוא למעשה "פיס" בעל נוכחות, אשר עשוי בקפידה וכזה שלגמרי יכול לגנוב את ההצגה. בעיננו, תסרוקת נונשלנטית בתוספת אחד הפיסים של "Twigs & Honey" יצרו יחדיו שילוב קסום ובלתי מתאמץ. מושלם בעבוריכן, כלות יקרות שלנו, לא?!?
ואם כבר הזכרנו סגנונות שונים, מבחר הפריטים מאפשר התאמה מדוייקת לכל אחת ואחת, החל מהכלה הנינוחה שמחפשת פריט בסגנון "נערת הפרחים", דרך הכלה בסגנון היווני ועד לפיית היער הקסומה… אחחח, כמה שהיא קסומה. אנחנו ניהננו להשתעשע עם התמונות היפות, ולכן עיטרנו חלק מהבחירות הספציפיות שעשינו בשמות מתאימים שיעזרו לכן לעשות קצת סדר בראש.
ומה עוד תמצאו באתר מלבד קישוטי השיער? ב-"Twigs & Honey" תימצאו גם הינומות בשלל סוגים (כולל הינומות הבירד קייג' האהובות וגם כאלה בסגנון תקופתי), חגורות מעוטרות, ביריות ואפילו מגוון מצומצם אך איכותי של שמלות כלה עדינות, אותן החלה מירה קאלן ליצור לפני קצת יותר משנה, באביב 2012.
הדבר האחרון שניכנס לאחרונה לרשימת הקניות שלנו, גם הוא כמובן מאותו בית יוצר, ומדובר בספר העוסק בהכנת אביזרי שיער מבדים, מתחרות ומחרוזים, שבוודאי יוכל לספק לנו כמה שעות של הנאה ויצירה. הרי על החולשה שלנו לספרי עיצוב כבר שמעתן, וכן - הספרים שלנו תמיד מחפשים חברים נוספים למדף.
רגע לפני שאנו נפרדות לשלום ומאפשרות לכן להתחיל בשיטוטים נרחבים באתר הזה, נספר לכן ש-"Twigs & Honey" מתחזקים גם חנות אטסי ואתן בהחלט מוזמנות לקחת את זה לתשומת ליבכן. כעת, נמשיך לנו בהרכבת סל הקניות החלומי שלנו ואולי, מי יודע, ביום מן הימים הוא יהפוך למציאות מתוקה.
*לאתר ליחצו כאן, לחנות האטסי ליחצו כאן.
מאת:כלות אורבניותלעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר