
ביוטי באווירה חורפית
18.11.15הקטלוג החדש של יעל להב הפעים אותנו, פשוט כך. אל מן הרגע שבו ראינו את הטיזר הראשון ידענו שאנו רוצות לראות אותו במלואו: פגשה אותנו שם תמונה של כלה יפיפייה, מאופרת למופת ולבושה בשמלה מנצנצת ולצדה, השושבינה הקטנה שלה, לובשת גם היא בגד תואם - קסם של ממש.
כמובן שאנו נשים כאן דגש על הביוטי, שלוכד בצורה מדויקת גם את העדפות האיפור שלנו לסתיו- חורף הקרובים: איפור נקי, אך מודגש. עור פנים שחושף קצת את הנשמים שמתחת ועדיין משדר תחושה מאוד Flawless.
לכך אפשר גם לצוות תסרוקות סופר עדינות, כמו צמות מרושלות או שיער גלי ופזור, עם תוספת של זרים פרחונים מעל. מילת הקסם: עדין, עדין, עדין - בדיוק כמו שאנו אוהבות.
מדובר בלוק מושלם עבור מי מביניכן שאוהבות לוקים לא משתלטים, כאלה שעדיין יגרמו לכן להרגיש הכי אתן שרק אפשר והרי שזו המטרה באיפור ובעיצוב השיער באירוע: להרגיש זוהרות מתמיד מבלי לאבד קשר לעצמנו.
כמה כיף לפגוש בלוקבוקים ומאפרות שהופכות את מלאכת האיפור לאמנות של ממש, כזו שמעבירה לנו בכיף את הדפדוף בין התמונות ומעוררת בנו חשק לעשות זאת שוב ושוב.
קרדיטים
צילום: שרבן לופו
איפור ושיער: יעל להב
שמלות כלה ושושבינה: אייזן שטיין Eisen - Stein
דוגמנית: ליאור ל"יולי" YULI GROUP
דוגמנית ילדה: יהלי לוי
זרי פרחים לראש: ארנונים זרי כלה ואקססוריז ארנונים זרי כלה ואקססוריז
תכשיטים: קרן וולף

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר