
אלגנטית בוייב טבעי: החתונה של ספיר וגיא
08.04.19יש משהו כל כך יפה בסגנון טבעי, וכשמשלבים אותו עם טאץ׳ אלגנטי, התוצאה היא נצחית בסטייל שלה, וכמובן, מהממת במיוחד. החתונה של ספיר וגיא משתייכת אל הז׳אנר הזה בקלילות, והזכירה לנו למה אנחנו מאוהבות בקונספט הזה.
רגע לפני שנצלול אל החתונה עצמה, הרשו לנו להציג בפניכן את השניים, שעברו סבב זוגיות ראשון של כמה חודשים לפני כמה שנים, ובהמשך, כשנתקלו זו בזה בחדר הכושר שלהם, החליטו לתת ניסיון נוסף ללאב סטורי שלהם.
אחרי הצעת נישואין אינטימית ומקסימה, הגיעו 9 החודשים בהם תכננו את החתונה שלהם. כיוון שספיר היא מפיקת אירועים במקצועה, כל התכנונים עברו בקלילות וברוגע. הסטייל של החתונה שלהם היה ברור להם כבר מההתחלה, והוא התבסס על אותו סגנון טבעי-אך-קלאסי שהזכרנו קודם.
הויז׳ן הסגנוני הזה התבטא כבר בבחירות האופנתיות של השניים, שבחרו בחליפה בגוון תכלת פסטלי ווינטאג׳י ושמלה גלאמית שלוותה בתכשיטים מדוייקים וזר ססגוני. האווירה הנינוחה והסטייל הנצחי יצרו צילומי זוגיות יפהפיים שהעלו חיוך על פנינו.
ועכשיו, לגזרת העיצוב של החתונה עצמה. ספיר וגיא התמקדו בפלטת צבעים שהתבססה על גווני ירוק, לבן וצהוב, שנכחה בשלל פריטים. החל מפרחים שקישטו את מרכזי השולחנות ועד המיתוג, הכל דיבר באותם גוונים ושפה עיצובית והשלים זה את זה.
ספיר וגיא, תודה ששיתפתם אותנו בחתונה היפה שלכם! ובעיקר, שהזכרתם לנו כמה הסגנון הטבעי, הפשוט והקלאסי הוא מדויק ויפהפה.
קרדיטים:
צילום סטילס: צחי שמש
מקום האירוע: האחוזה
צילום וידאו: VELO
מוסיקה: מעיין ברגמן
שמלה: רן צוריאל
חליפת חתן ונעליים: באמוס סקוור
הפקה: הכלה
עיצוב האירוע: Perla design והזוג
קייטרינג: פרלה וג'וזף
בר: ZED
איפור: טל דברה
עיצוב שיער: טל דברה
טבעות: Cr jewelery, דניאל מתת
נעלי כלה: ארו
תכשיטים: דנה מנצור
הזמנות / מיתוג: POPIT וקורל כהן
אקססוריז: אלי אקספרס
עורך טקס: אריה לוין
הסעות: עופר היסעים
DIY: פינת מתוקים, סוכריות ממותגות לאורחים, בועות סבון ממותגות, תמונות, מיתוג
מתנות לאורחים: סוכריות ממותגות, כפכפים
מתוקים: פינת מתוקים שעיצבה הכלה
מקום התארגנות: מלון טל בתל אביב
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- חתונה במציאות אחרת: האירוע הבלתי צפוי של של לורן וויליאם
החתונה הזו הייתה אמורה להתרחש במשך שבוע שלם, החל מ-6.10
- 5 סיבות שהופכות את חתונות החורף להכי משתלמות
ממחירי המנות ועד האפשרות להרכיב את הדרים טים שלכן בקלות: למה משתלם להתחתן בעונה הקרה
- חוזרים להתחתן: כל הסיבות לערוך את החתונה, דווקא עכשיו
כל הסיבות להתחתן וכל הלוקיישנים בהם תוכלו לעשות זאת בימים אלה
- לוקיישנים תל אביביים לחתונה אינטימית, ברוח התקופה
במקומות לאירועים של קבוצת דינמו מציעים קונספט מיוחד לימים המורכבים האלה
- "נקודת אור להיאחז בה": סיפורי החתונות של התקופה
מאז תחילת המלחמה אנחנו אוספות סיפורי חתונות שמעניקים לנו תקווה. כולם מחכים לכן כאן