
אישית, ביתית ופרחונית: החתונה של רוני ואייל
24.09.17אחת הסיבות שרוני ואייל התחתנו בבית הייתה כי הם ממש רצו שהכלבה שלהם סנסה תהיה חלק מהיום המאושר שלהם. וכך, אחרי 3 שנות זוגיות בצהרי יום שישי קיצי, הגיעו לבית הוריה של רוני 200 אורחים וסנסה, לחתונה אישית ושמחה.
כשיש חצר הורסת לעשות בה חתונה, אין סיבה שצילומי הזוגיות לא ייקחו חלק בחגיגה. בזמן שרוני ואייל הלכו יד ביד, ישבו על הדשא או רקדו והתחבקו לצד הבריכה הגדולה בחצר האחורית, הסתובבה לה דמות פרוותית עונדת זר לצווארה שלא עזבה אותם לרגע ונתנה טאץ׳ מתוק ואישי לכל פריים בו הופיעה.
אבל לא רק לסנסה הכלבה מגיע לענוד זר פרחוני. גם רוני התהלכה עם זר לבן וגדול על הראש וזר יד תואם שנתנו לה לוק של ילדת פרחים מודרנית. כל אלו היו רק אקססוריז משלימים לשמלה ההורסת שלה - הסגנון הבוהמייני ישב עליה בסטייל אינסופי עם שמלת מקסי נשפכת, מלאה בתחרות מיוחדות ופתח עמוק בגב.
הוייב הפרחוני והחופשי המשיך לעיצוב החצר ולאווירה הביתית ששררה בה. צנצנות זכוכית עם נרות ופרחים לבנים נתלו מהעצים עם סרטי סאטן ורודים, על השולחנות היו ארגזי עץ מלאים פרחים בפלטת צבעים תואמת, מניפות לבנות חולקו לאורחים ועמדת שזירה פרחונית הוסיפה עוד קצת טבעיות למקום.
כשהגיע הזמן לטקס החופה, רוני ואייל צעדו איך לא - יחד עם הכלבה המתוקה שלהם והכניסו טוויסט מגניב לשיר החופה בדמות קאבר למנגינת הפתיחה של משחקי הכס. את הטקס המרגש שהתקיים בצהרי היום, החליפה מסיבת ריקודים מתחת לפרגולה הביתית כשעמדות אוכל מגרה התחלפו ללא הפסקה וכללו המבורגרים, וופל בלגי, שקשוקות עם חלות ועוד. יאמי!
רוני ואייל אתם מקסימים ומהממים! נשיקות.
קרדיטים:
צילום סטילס: דויד סקורי
ווידאו: פאבל דיברוב
עיצוב האירוע: הכלה ואימה בהפקת דנה מהדוניזם
קייטרינג: רן שמואלי
הפקה: מיכל כהן m-c events
מקום האירוע: בית פרטי בסביון
מוסיקה: אטיסוטו ניר גולדמן
שמלה: ויוי בלאיש, שמלה שניה Chloe
איפור: נועה נולי לוי
עיצוב שיער: נועה נולי לוי
נעלי כלה: Chloe עקבים ושטוח
חליפת חתן: Zara
חוויות: פולארויד ועמדת שזירה
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר