
אורבן-שיק אביבי: החתונה המגניבה של שיר ואביתר
02.09.19כשזה מגיע לתכנון חתונה, אין דבר שזוגות שואפים אליו יותר מאשר להרים אירוע שלגמרי ישקף את האישיות והאהבות שלהם. עבור שיר ואביתר, ההחלטות באו בקלות, כי הם ידעו בדיוק איך תיראה החתונה שלהם.
השניים הכירו במהלך השירות הצבאי, כשהיו שניהם קצינים באותה הטייסת - מי אמרה "אהבה בשחקים" ולא קיבלה? אחרי ארבע שנות זוגיות הם התארסו והחליטו לקחת את זה הכי באיזי שאפשר.


שנה ושלושה חודשים של אירוסין אפשרו לשיר ואביתר לתכנן את החתונה שלהם בנחת ובכיף, ובאמת להנות מהתהליך במקום לתת לו להפוך למלחיץ או בהול.
יותר מכל היה להם חשוב שהחתונה תשקף את מי שהם ואת מה שהם אוהבים לעשות ביחד ולחוד. השניים גרים בתל אביב ומאוד אוהבים את העיר ולכן בראש ובראשונה הם ידעו שינשאו בה ושלחתונה יהיה וייב אורבני מובהק.
למרות שהוא ממוקם רק דקות ספורות מביתם, השניים בילו את בוקר ההתארגנות שלהם במלון נורדוי השיקי, מפני שרצו להתחיל את היום המיוחד הזה באווירה ובסטייל הכל כך ייחודיים של המקום.
הבחירה בלוקיישן לחתונה הייתה קלה עבורם, הם חיפשו מקום שמספק אלמנט של מגניבות ועיצוב מוקפד אבל מציע גם אוכל מעולה, אלכוהול משובח ומספיק מקום לכל אורחיהם.
השניים נישאו בחלל אירועים בלב המטרופולין המפויח, אבל כזה שסיפק להם חצר מהממת לערוך בה את החופה. היה זה השילוב המושלם בין הוייב האורבני שכה היה חשוב להם לבין האווירה האביבית ששאפו לייצר.
בחירות העיצוב שיקפו את הוייב הרומנטי והעונתי שעמד לנגד עיניהם, והקונספט האביבי הושג באמצעות שילוב צבעים קליל, רך ויפהפה של צהוב, לבן וירוק.
ומה הזכרון האהוב על השניים מהביג דיי שלהם? פשוט לעמוד בחופה מרוגשים, ולהבין כמה ברי מזל הם וכמה כיף להם להיות מוקפים בכל האנשים שהם הכי אוהבים.
קרדיטים:
צילום סטילס: עידן חסון
מקום האירוע: שבע - מקום לאירועים
עיצוב האירועי: שני זוסמן
שמלה: אייזן שטיין
נעלי כלה: שוז ווב סטור
איפור: שירן שפלר
מלון התארגנות: נורדוי
מתוקים להתארגנות: Sweet Shira
הזמנות ומיתוג: עיצוביסטית
ניהול אירוע: מתחתנים בראש שקט
וידאו: אדם שמשי
קייטרינג: באזר
מוסיקה: רם ארז
עיצוב שיער: אור לוי
הד פיס: תמי בר לב
חליפת חתן: בלו נייבי
חוויות: מגנטים - מגנטינה

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר