וואגאבונד | Vagabond
Vagabond הוא פודטראק נודד שמביא איתו חוויית אוכל מיוחדת במינה לכל אירוע, עם דגש על בשרים מעושנים ובישול ארוך. השף אורי וקסלר, בוגר הקורדון בלו ומי שניהל את מסעדת סוהו המצליחה במשך 17 שנה, יחד עם מתן בהרי, יצרו את המותג שמפגיש בין אהבתם לבשר איכותי לנופים וטבע. כל מנה מהפודטראק, המוגשת על באנים רכים, מספרת סיפור של טעמים ותחושות בלתי נשכחים, שהופכים כל אירוע לחגיגה אמיתית.
מזמינים אתכם לחגיגה ניידת של טעמים ואווירה, שתשאיר את האורחים עם חיוך גדול וזיכרון מתוק.
רוצה לראות עוד?
רוצה לדבר עם וואגאבונד | Vagabond?