לעזוב את לאס וגאס: החתונה המקסימה של נוי ובן
10.07.22לאס וגאס, העיר אליה אנשים נוסעים כדי שכפיל של אלביס יחתן אותם כשהם שיכורים (או שסתם צפינו ביותר מדי רום-קומז), הלוקיישן הצבעוני, בירת ההימורים של העולם - זה היה הסט אפ של הדייט הראשון של נוי ובן המהממים שמתארחים אצלנו היום בבלוג. כבר התחלה כיפית למדי!


שניהם היו שליחים של הסוכנות היהודית בצפון אמריקה, בן היה שליח במונטריאול ונוי בוושינגטון די.סי. הם הכירו לראשונה בכנס שליחים בניו-ג'רזי ומיד נרשם קליק. המפגש השני התרחש בווגאס כמובן, והדייט הראשון התרחש כשברקע הופעה הצ'יינסמוקרס ומלא מכונות ההימורים.


שנה שלמה העבירו השניים בקשר שהתנהל בלונג דיסטנס, מה שנהיה אפילו קשה יותר כשנוי שבה לישראל, אבל האהבה ניצחה בגדול, מה שמוכיחה החתונה המהממת שמול עיניכן.


הצעת הנישואין התרחשה ביום הולדתה של נוי. בן הודיע שסגר לה הופעה בהפתעה והיא נכנסה לרכב בהתרגשות, אך הבחינה לפתע שבן פונה לאגם קטן באיזור ואז ראתה את הוריה, ומיד הבינה מה קורה. השניים זוכרים את הרגע כמרגש ומצחיק כאחד.


יותר משנה חלפה עד לחתונה, וזה הזמן לומר שאנחנו גאות בחתן האורבני שלנו, בן, שתכנן את היום עד לדיטיילז הקטנים ביותר. נוי מספרת שתכנן לה פלייליסט להתארגנות(!), הכין לכל אחת מהמלוות פנקס קטן עם ברכה אישית(!), השאיר שמפניה והפתעות ולא משאיר לנו ברירה אלא להכתיר אותו כחתן המצטיין של הרגע.



אבל בכלל, חשוב לומר שהירידה לפרטים מאפיינת מאוד את האירוע כולו, והשניים תכננו היטב חתונה שתבטא את הזוגיות שלהם בדרך המדוייקת ביותר, כזו שהיא מצחיקה, מרגשת, גורמת לצמרמורת והכי מרימה שיש.


שימו לב לדוגמה קטנה ומגניבה: השניים לא ידעו עד הרגע האחרון מה יהיה שיר שבירת הכוס שלהם. הם פיזרו במהלך קבלת הפנים שלטים עם QR שמפנה לטופס גוגל עם 4 אופציות לשיר שבירת הכוס. האורחים הפתיעו בבחירת 'עולה עולה' של יזהר כהן (ונראה אתכן מפסיקות לזמזם אותו עכשיו).



ומה הטיפ של השניים לזוגות המתכננים את חתונתם? "לחשוב על הפסקול שילווה אתכם, ולהצטלם לפני החתונה - לא תאמינו כמה זה מפחית לחץ ומשחרר מהיום". שווה לאמץ.





קרדיטים:
מספר אורחים: 250
צילום סטילס: עידן חסון
מקום האירוע: גן הפקאן
שמלה: כלה קלה
חליפת חתן: באמוס סקוור
עמדת צילום: AD-dicted
עיצוב האירוע: פיינבוס
קייטרינג: בראף
מוסיקה: די ג'יי צאלון - פפריקה מוזיקה
צילום וידאו: אבי אבייב
שמלה שנייה: Lulus
איפור ושיער: דקלה חוסטיק
טבעות: דניאל מתת
נעלי כלה: ריפאבליק
נעלי חתן: סטורי - וגהבונד
תכשיטים: דניאל גורשטיין
הזמנות/מיתוג: הכלה
עורך טקס: צהר - שלמה שדה
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן





