הכי קל בעולם: מדריך להכנת צנצנות ריבה כמתנות לאורחים
09.08.18אחת המתנות הכי מתוקות לאורחים בחתונה היא צנצנת ריבה. זה כיפי, מפנק, ובעיקר מגיע עם ניחוח חו״לי מהמם. אז החלטנו להפוך את האופציה החמודה הזו למתנה לכדי מדריך של ממש, שיסביר לכן מא׳ ועד ת׳ כיצד להכין ריבה הום-מייד משגעת ולהפוך אותה למתנה עם טאץ׳ אישי שלכן. אה, כן, ומדובר במדריך DIY ממש פשוט, ברמה שכל, אבל כל אחת תוכל להכין אותו בקלי קלות.
מה צריך?
צנצנות זכוכית קטנות (אנחנו קנינו במקס סטוק)
חוט בגוון טבעי
תגיות יפות (לזה דאגנו לכן)
לריבה (לכ-8 צנצנות קטנות):
1 ק״ג של פירות העונה (שזיפים, משמשים, אפרסקים ועוד ועוד)
700 גרם סוכר
מיץ מ-1/2 לימון
אופציונלי: מקלות קינמון, אגוז מוסקט
שלבי ההכנה:
1. קלפו את הפרי וחתכו לרבעים או חצאים כדי להוציא את הגלעינים.
2. העבירו את כל הפירות לסיר, שפכו מעל את הסוכר ואת מיץ הלימון. אם אתן אוהבות תבלינים כמו קינמון או אגוז מוסקט, זה הזמן להוסיף אותם. ערבבו הכל וודאו שכל הפרי מכוסה בסוכר.
3. התחילו עם אש גבוהה עד שאתן רואות שהסיר מגיע לרתיחה. הנמיכו את האש והניחו לתוכן הסיר להתבשל במשך שעה וחצי כשאתן מערבבות מדי פעם.
4. הניחו לריבה להצטנן לחלוטין. העבירו את הריבה אל הצנצנות (ודאו כי הן נקיות לחלוטין לפני כן).
5. הדפיסו את התגיות שהכנו לכן, גזרו, חוררו בקצה וקשרו עם חוט בגוון טבעי.
קרדיטים:
הפקה וקונספט: כלות אורבניות
צילום: מאמא צלמים
מאת:כלות אורבניות- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- חתונה במציאות אחרת: האירוע הבלתי צפוי של של לורן וויליאם
החתונה הזו הייתה אמורה להתרחש במשך שבוע שלם, החל מ-6.10
- 5 סיבות שהופכות את חתונות החורף להכי משתלמות
ממחירי המנות ועד האפשרות להרכיב את הדרים טים שלכן בקלות: למה משתלם להתחתן בעונה הקרה
- חוזרים להתחתן: כל הסיבות לערוך את החתונה, דווקא עכשיו
כל הסיבות להתחתן וכל הלוקיישנים בהם תוכלו לעשות זאת בימים אלה
- לוקיישנים תל אביביים לחתונה אינטימית, ברוח התקופה
במקומות לאירועים של קבוצת דינמו מציעים קונספט מיוחד לימים המורכבים האלה
- "נקודת אור להיאחז בה": סיפורי החתונות של הסתיו
מאז תחילת המלחמה אנחנו אוספות סיפורי חתונות שמעניקים לנו תקווה. כולם מחכים לכן כאן