מערבה

כשעל האוכל אמון השף רן שמואלי (הבעלים של מערבה, של מסעדת קלארו וקייטרינג שמואלי), ׳מערבה׳ לוקח אתכן לסיור קולינרי חובק עולם הכולל צבעים, טעמים וניחוחות מהולים בקולינריה שמחה ואסתטיקה מוקפדת. האוכל (הכשר) משלב חדשנות ופשטות, הפתעות ומקומות מוכרים, ופועל במקביל בשלל עמדות ססגוניות ומשמחות (מאפיה, רוטיסרי, מטבח ירקות ועוד ועוד).
מערבה  צילום: אמיר חזן
רוצה לדבר עם מערבה?

כלות ממליצות

  • Noa Tzur Rosenberg
    02/01/2020
    אללי, איזה מקום! הכל עד לפרטי פרטים שם מושלם. הצוות, היופי והאוכל- הו האוכל... מקום חלום!
  • Adi Goldstein
    30/10/2019
    אימאלה איזה אוכל לא מפסיקים להחמיא לנו עד עכשיו ! שזה האוכל הכיייי טעים שאנשים אכלו אי פעם באירוע. המנות היו מפנקות האוכל לא הפסיק לרגע . הקינוחים המושלמים ביקום! שלא נדבר על השירות שהיה...
  • Sahar Shulman
    07/10/2019
    אי אפשר לתאר במילים את האושר שגרמתם לנו, אני אנסה לספר על החוויה האישית שלנו בתקווה שזה יצליח להעביר את המסר. האולם הראשון שראינו היה מערבה, אני ויונתן מאוד אוהבים אוכל טוב, אוהבים לבשל...

רוצה לפגוש את מערבה בכלות אורבניות?

לכתבות נוספות