מערבה

79 המלצות של כלות
מערבה  צילום: אמיר חזן
about
מערבה
כשעל האוכל אמון השף רן שמואלי, מתחם האירועים 'מערבה' לוקח אתכן לסיור קולינרי חובק עולם הכולל צבעים, טעמים וניחוחות מהולים בקולינריה שמחה ואסתטיקה מוקפדת. בגן אירועים בשרון שממוקם רק 15 דקות מתל אביב תמצאו אווירה כפרית ואוכל המשלב חדשנות ופשטות, ושלל הפתעות לצד ניחוחות אהובים ומוכרים. הכל ארוז בשיא הסטייל, הססגוניות והשמחה.
    נעים להכיר
    רן שמואלי גרופיז, זה בשבילכן: גן האירועים הקולינרי שאתן צריכות להכיר
    רן שמואלי גרופיז, זה בשבילכן: גן האירועים הקולינרי שאתן צריכות להכיר
    bride's word

    כלות אמיתיות ממליצות

    תימור ומאור
    29/09/24
    מהרגע הראשון שנכנסנו לאולם, הרגשנו את הרמה המקצועית והאדיבה של כל אנשי המקצוע שנתקלנו בהם. משלב הצגת האולם , שלב משא ומתן, שלב הניהול המקצועי, שלב בחירת התפריט ועד לחתונה עצמה שהייתה הרבה מעבר לציפיות שלנו. כל האירוע תיקתק עד לרמה הכי גבוהה שיש. לאחר החתונה, קיבלנו שבחים מהאורחים על הנראות, האוכל והאווירה היוקרתית ששררה במקום. מודים מקרב לב לכולם!
    מיה ודן
    26/09/24
    הזוגיות שלנו עם מערבה התחילה כדי מורכבת, לא פשוטה, מאתגרת עם תחושה מתסכלת של היעדר ״וולקמינג״ מכל מיני סיבות. וברגע אחד, בשיחת טלפון אחת בוגרת של שני אנשים בוגרים- לפתע, דברים השתנו. פגשנו א.נשים מופלאים ומופלאות, שעשו הכל אבל הכל על מנת שהאירוע שלנו יהיה מדויק, מיוחד, אלגנטי וקסום- כך היה. החל מנעמה היצירתית, הכישרונית, האנושית והסבלנית, שהלכה איתנו יד ביד, עם הרגישויות וההרגשה, כדי לדייק את התפריט ואת ההגשה לפי הפינישים שכל-כך בולטים למיה.צורת הגשה, המשחק עם הטעמים, המחשבה מחוץ לקופסא, הבדיקה עם עדי הקונדיטור ויפית וכל מי שנוגע בדבר בשעות לא שעות של התכתבויות בלתי פוסקות עד אותו הרגע שהצלחנו להרכיב את התפריט הכי מדויק שיש. בזכותה ובעזרתה. שהגיעה לאירוע ביום חמישי בזמן מתקפת טילים, כדי לפקח על המלח בפולנטה ועל מידת העשייה של הטלה, רק שלכולם יהיה מופלא ומיה תוכל לנשום שוב המשכנו ופגשנו אישה יוצאת דופן, מוכשרת להפליא ששמה יפית. שכמו שאמרה שמיה נכנסה לה עמוק עמוק ללב, כך היא נכנסה ללבבות שלנו- אפשר שלא? ש״זרמה״ איתנו על מנות אחרות, קיציות, חשבה איתנו מחוץ לקופסא בכדי לנסות ולדייק וליצור את שולחן ״דן ומיה״ שאין אחד שהיה בחתונה שלא אמר שזה האוכל הכי טעים ומיוחד שיצא לו לאכול באירוע. וזו הסיבה שבחרנו במערבה. התשבוחות על האוכל לא הפסיקו! ועל כל הקונצרט הזה ניצח בחור אחד , יחיד במינו, מצחיק, חם, מקצועי, לא מתרגש, מאפס, שנון, זורם וגם ״מגדיר״ את כל מה שצריך- ושמו אלון. היה לנו ברור שנעשה הכל כדי שאלון יהיה מנהל האירוע שילווה אותנו. כשהחלטנו להתחתן במערבה ישר אנשים אמרו- קודם כל לסגור את אלון. עד העבודה המשותפת, התלבטנו אולי להביא מנהל אירוע נוסף, מישהו ״משלנו״ ולא מטעם המקום- כזה שידאג לנו ולאינטרסים שלנו, אבל אז פגשנו את אלון. אין כאלה אין. רגיש, זמין בכל שעה ובכל יום, תמיד עם חיוך, תמיד עם תשובה. תמיד עם רצון לחשוב ביחד ולהרגיע (זה מאדדד מלחיץ עבור מי שזו הפעם הראשונה שלו). ובאירוע עצמו שכלל שתי לידות, אבא שהגיע ביה״ח וכמעט התעלף, מלחמה, גיוס מילואים, אזעקה וטילים- ניצח על כל האירוע ביד רמה, מקצועיות ורוגע. וכמו שאלון סיכם, ״הכל היה לי במערבה, לידה? עוד לא״. אז לצוות המדהים שליווה אותנו, שהכיר, התרגש, צחק איתנו- אנחנו רוצים לומר תודה. מכל כל הלב. רצינו לייצר ערב משפחתי, אינטימי וחם, שיגרום לכולם לשכוח לשלוש שעות מהמצב של המדינה שבכל מקרה אי אפשר לשכוח ממנו, להתמסר איתנו לחגיגה ולשמחה, לבוא לדוד אייל של אוכל טעים, אנשים יפים, יין טוב וריקודים- וכך היה. תודה לכם מערבה. אתם ללא ספק הבחירה הכי מדויקת שיכלנו לבחור בה. אשרינו!
    הילה וניב
    16/07/24
    הבחירה הכי טובה שעשינו! הכל היה מעולה, מהאוכל עד המלצרים והמנהלת אירוע המקסימה, האולם באמת ברמה אחרת, קיבלנו הרבה מחמאות, ושלא נדבר על היופי של המקום, עשינו את התמונות שלנו בחצר של מערבה ויצא מושלם
    מעין ואריאל
    01/07/24
    מקום מדהים, יפה, אוכל ברמה גבוהה באופן יוצא מן הכלל, וצוות שנותן שירות שעלה על כל הציפיות. כל האירוע וההכנות אליו התנהלו בצורה מקצועית ומוקפדת

    מקומות להתארגנות בקרבת מקום