מערבה

כשעל האוכל אמון השף רן שמואלי (הבעלים של מערבה, של מסעדת קלארו וקייטרינג שמואלי), ׳מערבה׳ לוקח אתכן לסיור קולינרי חובק עולם הכולל צבעים, טעמים וניחוחות מהולים בקולינריה שמחה ואסתטיקה מוקפדת. האוכל (הכשר) משלב חדשנות ופשטות, הפתעות ומקומות מוכרים, ופועל במקביל בשלל עמדות ססגוניות ומשמחות (מאפיה, רוטיסרי, מטבח ירקות ועוד ועוד).
מערבה  צילום: אמיר חזן
רוצה לדבר עם מערבה?

כלות ממליצות

  • Noa Tzur Rosenberg
    02/01/2020
    אללי, איזה מקום! הכל עד לפרטי פרטים שם מושלם. הצוות, היופי והאוכל- הו האוכל... מקום חלום!
  • 04/11/2019
    כל אנשי הצוות היו מקצועיים ואדיבים מאוד!!!! האוכל היה פשוט מטורף השירות, היחס. מנהלי האירוע תותחים ברמות אחרות!!!!
  • Adi Goldstein
    30/10/2019
    אימאלה איזה אוכל לא מפסיקים להחמיא לנו עד עכשיו ! שזה האוכל הכיייי טעים שאנשים אכלו אי פעם באירוע. המנות היו מפנקות האוכל לא הפסיק לרגע . הקינוחים המושלמים ביקום! שלא נדבר על השירות שהיה...

רוצה לפגוש את מערבה בכלות אורבניות?

לכתבות נוספות