Falling in Love: ספטמבר בכלות אורבניות

Falling in Love: ספטמבר בכלות אורבניות

02.09.26

חודש נעים לכן, אהובות.

 

ספטמבר איז פיינלי היר, ואפשר ממש להרגיש את זה באוויר. היומנים מתמלאים מחדש, השמש כבר קצת פחות קשוחה והערבים מתחילים לקבל את הבריזה הנעימה הזו שאנחנו כל כך אוהבות. הקיץ עוד לגמרי כאן, כן? אבל בין חצב ראשון לאיזה ערב טיפה קריר, אפשר כבר להרגיש את הסתיו מתקרב, ואיתו התחושה הכיפית הזו כשמגיעה עם התחלה חדשה. 

 

אז מה מחכה לכן החודש בבלוג שלנו? כמו תמיד, הרבה השראה, הרבה סטייל והמון דברים שיעשו לכן סדר בתוך כל משימות תכנון החתונה. תמצאו אצלנו מדריכים מפורטים, סיפורי חתונות יפים, קולקציות חדשות של שמלות כלה, רעיונות שווים וכמובן - כל מה שחדש ומעניין בעולם החתונות. אנחנו מתחילות לתכנן עבורנו ועבורכן את השנה הקרובה, ובואו נגיד שהרבה טוב עוד לפנינו.

 

אז שיהיה לכן ספטמבר של התחלות מיטיבות, מלא חגים וזמן לנשום, קצת פחות עומס וקצת (הרבה) יותר התרגשות. אנחנו כאן כדי לעזור לכן להפוך את כל החלומות, צילומי המסך מפינטרסט וה"וואי, ראיתי משהו מהמם!" לחתונה שמספרת את הלאב סטורי שלכן. הרי זה כל הקסם. 

 

אוהבות,

צוות כלות אורבניות

מאת:כלות אורבניות