שרוולים ארוכים זה הכי שיק: הנה כלה שעשתה את זה ממש בסטייל
03.08.22אנחנו מתרגשות מכל סיפורי ההיכרות של הזוגות בבלוג שלנו, אבל השתלשלות העניינים אצל הזוג הזה עשתה לנו את זה במיוחד. אבירן הכיר את לירון, בת הדודה של החברה הכי טובה שלו, כבר לפני 8 שנים, וחייהם הצטלבו במהלך השנים במספר צמתים כאשר כל אחד היה בזוגיות אחרת. יום אחד, כששניהם פנויים, הם שוב נתקלו אחד בשני באירוע - והניצוץ קרה. לא פחות משבועיים (!) אחרי אותו אירוע, השניים כבר איחדו כתובות ומשם הדרך להצעת הנישואין הייתה קצרה.
לירון ואבירן לא חיכו לירח הדבש וטסו לטיול מהחלומות בחוף המערבי של ארה"ב עוד לפני החתונה. אבירן חיפש לוקיישנים שונים לאורך Route 1 – הכביש המפורסם שחוצה את מדינת קליפורניה, ובכל פעם שהיה נדמה לו שזה המקום המושלם לרדת על ברכיו – משהו לא הרגיש מדויק. "פעם זאת הייתה הרוח, פעם השמש שסנוורה ופעם אלו סתם היו קבוצות של תיירים אסייתים נלהבים עם מצלמות", הוא מספר. לבסוף הרגע המרגש התרחש על המזח היפה של סנטה מוניקה ולירון אמרה I Do לקול תשואות עשרות אמריקאים נלהבים.




כשהחלו בתכנון החתונה, היה להם ברור שהאירוע ישקף את האופי המסודר והמוקפד שלהם. לירון הביאה את הטעם הטוב והסטייל מתוקף תפקידה כמעצבת פנים, ואבירן, מנכ"ל ובעלים של משרד פרסום, הכניס את הטאץ' המודרני. הקונספט שבנו היה ברור מאוד: חתונה צבעונית שכולה פאן וגוד וייבז לצד מאפיינים מסורתיים ואלגנטיים.




את האלגנטיות והשיק של בני הזוג אפשר לגמרי לראות בלוק שבחרו לעצמם ליום הגדול. לירון בשמלה יפהפייה עם שרוולים ארוכים ורכים, תסרוקת פזורה עם צמה עדינה סביב הראש, איפור טבעי וזר פרחים קומפקטי ולבן. אבירן בחר בלוק הקלאסי והמנצח של חליפה שחורה עם פפיון שחור ושניהם נראו כמו סטארים בסשן הצילומים המהמם שלהם.










מרכזי השולחן והחופה קושטו בפרחים שתאמו את הלוק הכללי של המקום והשתלבו בקונספט הקלאסי שבני הזוג אהבו. אבל שלא תטעו, האווירה המוקפדת התחלפה ברגע שהחלה המסיבה ואפילו החתן "שיחרר", כשאת החולצה הלבנה והפפיון החליף בחולצה שחורה.



החתונה של לירון ואבירן היא ההוכחה שגם האירוע הכי שיקי ומוקפד יכול להיות הכי פאן וצבעוני שרק אפשר.









קרדיטים:
צילום: אורי כרמי
מקום האירוע: לאגו
מוסיקה: HYPE נדב שפילמן
חליפת חתן: NAMES
קייטרינג, קייטרינג ומתוקים: לאגו
צילום וידאו: אורי כרמי
שמלה: ויוי בלאיש
איפור: טלי פרץ
עיצוב שיער: אדיר יעקב
טבעות: דיאמור
נעלי כלה: asos
נעלי חתן: fiocco nero
הזמנות / מיתוג: Modern Talking – FREEPRINT
שיער חתן: ארז בן הרוש
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן





