רומנטיקה ספונטנית: החתונה של שירי ואלון
21.03.18חתונה בחודשיים? מסתבר שזה אפשרי (ואלו מכן שעוקבות אחרינו במשך זמן מה, יודעות בדיוק עד כמה אנחנו בעד). שירי ואלון, זוג יצירתי שאוהב כל דבר שקשור בוינטאג', תכננו חתונה בספונטניות הכי גבוהה שיש ושרדו כדי לספר עליה.
הם שמו להם למטרה ליהנות מכל רגע ולהרגיש הכי רגועים שיש במהלך החתונה, ואם לשפוט על פי התמונות והוייב הנינוח בהן, נראה שהם גם הצליחו.




כבר אמרנו שששירי ואלון אוהבים וינטאג'? כדי להיכנס לאווירה, השניים הלכו על מראה קול עם טוויטס עכשווי.
שירי בחרה לאמץ את המראה מכף רגל ועד ראש: נעליים לבנות בגימור גלי ושמלת תחרה בעלת מחשוף עדין. באשר לאיפור והשיער - Less is more היה הקונספט, שהתבטא בתסרוקת באן אסופה ופוני הצידה הלכה יד ביד עם איפור טבעי, נקי ולא מתאמץ.





אלון שבה את ליבנו עם מחווה מן העבר - ממחטה בכיס הג'קט, סמל מובהק לג'נטלמניות שנשלפה הישר מהסרטים של פעם. יחד עם עניבה דקה וצעירה הטוטאל לוק של החתן עלה על כל הציפיות.



לצד כל הסטייל המסוגנן של פעם, הם יצרו אינטרפרטציה משלהם שמתכתבת עם כל מה שהוא הכי עכשיו. בגזרת עיצוב חתונתם השניים הלכו על לוק מעודן בגוונים חמימים.
מרכזי השולחן ונקודות שונות במקום עוטרו בכלי זכוכית בגדלים וצורות שונות שהעניקו נראות מיוחדת, מפיות בגוון אדמדם, עששיות וואזות מוארכות עם פרחים קישטו את מרכזי השולחנות והשלימו את האווירה הצפונית והאלגנטית.
וכדי להשאיר לאורחיהם טעם של עוד, שירי ואלון נפרדו מהם עם עציצי פרחים יפים וצבעוניים.









שירי ואלון - מאחלות לכם שיהיה לכם רק טוב והעיקר, שתמשיכו להיות אתם, כי אתם עושים את זה פשוט מצויין.
קרדיטים:
צילום סטילס: תומס פוטוגרפי וטניטה נריגינה
נעלי כלה: רוני קנטור
מקום האירוע: בקתה ביער
הזמנות / מיתוג: Acorn-studio
מוסיקה: פפריקה
איפור: גילי שני צורף
עיצוב שיער: גילי שני צורף
נעלי חתן: Aldo
תכשיטים: עינר ברק
חליפת חתן: Zara
עורך טקס: הרב רונן לוביץ
חוויות מגנטים: שמוליק חזן
DIY: פינת ברכות
מתנות לאורחים: עציצי אמנון ותמר ממותגים
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן




