צילומי הזוגיות של חופית ואלכס
02.11.12
את שבוע צילומי הזוגיות שלנו בחרנו לחתום עם חופית ואלכס המתוקים, שבחרו לערוך את סשן הצילומים שלהם בלוקיישן פוטוגני במיוחד, ששווה לכן להכיר.
פארק אדית וולפסון הוא פינת חמד ירוקה בלב הכרך העירוני הסואן. הפארק נמצא בפאתי תל אביב, על גבעת כורכר קטנה, המשקיפה על הערים: תל אביב, רמת גן וגבעתיים. תוכלו למצוא שם פינות ישיבה מוצלות, משטחי דשא, אגם קטנטן, עצי שקמה עתיקים וגולת הכותרת - "כיכר לבנה" - פסל סביבתי יפיפה, מעשה ידי האדריכל והאמן דני קרוון.
חופית, ילידת גבעתיים, אוהבת לבלות בפארק מאז ילדותה וחשבה שיהיה זה נחמד להכיר את הפארק לאלכס ולערוך את הצילומים במקום. במקור, הלוקיישן נשמר לצילומים המקדימים ביום החתונה, אך בשל אילוצי לו"ז וחשש להפוך את היום הזה לעמוס ולחוץ מידי, החליטו השניים לצלם שם את סשן צילומי הזוגיות שלהם.
בנינוחות ובכיף גדול, בילו חופית ואלכס אחר הצהריים חורפי אך שימשי אל מול מצלמותיהן של טלי ודבורה הצלמות, ופשוט נהנו מכל רגע. גם אנחנו נהננו מהתמונות היפות, מהשילוב בין האלמנטים הארכיטקטונים של הפסל לבין הפארק הירוק, ומהאהבה הגדולה של חופית ואלכס, שמבצבצת מכל פינה. תודה לכם על השיתוף!
ואתן, כלות אורבניות יקרות שלנו, מוזמנות להמשיך ולשלוח לנו תמונות מסשן הצילומים הפרטי שלכן. כל הפרטים נמצאים בטופס הזה - מחכות בציפייה גדולה לתמונות היפות שלכן.
נשיקות,
טל והדר
מאת:כלות אורבניות- 7 הבדלים בין התארגנות במלון לבין לוקיישן להתארגנות
אם אתן מתלבטות בין השניים - המידע כאן יוכל לעזור
- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- Vintage All The Way: החתונה של נוי ולידן
כשהכלה צלמת פולארויד, פשוט מתבקש שהחתונה תהיה בקונספט וינטג' מושלם
- לו"ז לבוקר ההתארגנות: כל מה שחשוב לדעת על הבוקר שלך
פלוס צ'ק ליסט מעולה לכל מה שתצטרכי ולכל הסידורים הקטנים!
- רומנטיקה גלאמית ביער: החתונה של ניקולה ורום
חתונה יפהפייה בוייב על זמני
- THAT’S HOT: רעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות בקיץ
אפשרויות קרירות (יחסית) לצילומי זוגיות מושלמים בעונה החמה