חגיגות שנות ה-20 בחתונה של סימי וערן
21.03.18ערן וסימי הכירו בפייסבוק. השיחות זרמו והייתה בניהם אינטרקציה מעולה אך הם דחו את המפגש מחשש שאולי הקסם יתפוגג. להפתעתם ולשמחתנו הרבה, הקשר רק הלך והתפתח לאהבה עצומה שמביאה אותנו לחתונה שלהם. אז תכינו את נעלי הריקוד כי החתונה הזו תגרום לכם לרקוד את הצ׳ארלסטון.



את היום שלהם הם התחילו עם צילומים בנוף טבעי ורגוע. סימי עם שמלה לבנה בסגנון תפירת קרושה וזר ירוק בשילוב פרחים לבנים בידה. כל אלו לא רמזו ואפילו לא במעט על הוייב המגניב והמיוחד שהם הולכים להיכנס אליו ממש עוד מעט.






כשהם משאירים את הטבע והרוגע מאחור, לוקיישן החתונה עטה מראה קצת אחר. פלטת צבעים שחור, לבן וזהב הצביעו על התקופה בה בחרו סימי וערן כמוטיב מוביל בעיצוב. אלמנטים משנות ה-20 הייפיפיות הופיעו בכל מקום בדמות נוצות לבנות ושחורות בבקבוקי זהב גדולים, תמונות עבר של המשפחה ביום חתונתם, ומסגרות בסגנון וינטאג׳ שימשו לאורחים לתמונות מגניבות.





לצד עוגת השכבות ועמדת המתוקים שנצבעו בצבעים החזקים והוסיפו למראה הנוסטלגי, הוצבה עמדה מקורית של חלוקת מתנות לאורחים שכללה סיגרים ופפיונים לגברים, נוצות שיער וכובעי ראש לנשים. כל אלו נתנו טון מלא סטייל ממש כמו המסיבה של גאסטבי הגדול.



כש-250 אורחים מקיפים אותם בחיוכים, סימי וערן צעדו לחופה והידקו את קשר האהבה והחברות הגדולה שלהם. סימי החליפה לשמלה שמתאימה לרוח התקופה בדיוק בזמן לחלק המקפיץ של החתונה - הריקודים!






סימי וערן המקסימים - אנו מאחלות לכם המון המון אהבה ואושר יחד!
קרדיטים:
צילום סטילס: מאמא צלמים
מקום האירוע: בקתה ביער
נעלי כלה: רוני קנטור
עיצוב האירוע: תומקה - תום קן דרור
ווידאו: Shiran Moving Stills
+ קרדיטים נוספים
מוסיקה: פפריקה- D.J גיא פדרמן
שמלה: אילנית המעצבת
איפור:מורן לוין
עיצוב שיער: מורן לוין
חליפת חתן: zara
עוגה מעוצבת : אתי ברזני- תיתי חלומות שאפיתי
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן




