ואחת לשנה הבאה
21.11.19כל כך הרבה חתונות מהממות אירחנו פה לאורך שנת תשע"ו, שאנחנו קצת לא מאמינות שכבר מגיעה לסיומה. מה לא היה לנו? חתונות שטח, חתונות בגנים ואולמות, חתונות בחו"ל וחתונות בארץ, חתונות בעיר ובכפר וחתונות בבתים פרטיים.



בני הזוג שאנחנו מארחות היום בבלוג-מגזין שלנו הם שני ואיתי, שהחתונה שלהם היא ה-חתונה שסוגרת לנו את שנת תשע"ו. היום המאושר שלהם התקיים בבית הורי החתן ברעננה ואופיין באווירת DIY משובחת - בדיוק כמו שאנחנו אוהבות.





שני היא מעצבת גרפית ולכן היה ברור שהמיתוג והעיצוב, שניהם בידיים טובות ומיומנות ביותר. הכלה שלנו העידה על עצמה שהיא למעשה עיצבה את החתונה כולה; שלטים ברוח ההזמנות המיוחדות של בני הזוג נתלו ברחבי הבית וקידמו את פני האורחים, פינת ילדים עם פלייסמטים מיוחדים המתינה למוזמנים הקטנים וסידורי פרחים יפים הונחו על השולחנות.






כמו שאתן יכולות לראות, אוכל לא היה חסר בחתונה הזו. מאחר ובני הזוג שלנו מאוד אוהבים בעלי חיים, הם בחרו בקייטרינג צמחוני-טבעוני - ויש לנו הרגשה שאף אחד לא נשאר רעב...




עבורנו חתונות הן רגעים מיוחדים ובלתי נגועים בזמן, מעין בועות אושר שאנחנו כל כך שמחות לקחת בהן חלק. זה נכון כפליים כשמדובר בחתונות קטנות ואינטימיות, שההצצה לאלבום שלהן גורמת לנו להרגיש ממש כאילו אנחנו חלק מהיום המיוחד הזה.



גם במקרה של שני ואיתי - הרגשנו ממש כאילו אנחנו שם יחד איתם, עוזרות להם לחגוג את אהבתם בת ארבע השנים. אפרופו חגיגות, אהבנו את הבחירה במוזיקה חיה, בעינינו אין מתאימה ממנה לחתונה קטנה שנערכת בבית.


אתן מוכרחות להודות שהחתונה הזו היא דרך נפלאה לסגור את שנת תשע"ו ולהתרגש מהחתונות שממתינות לנו בשנת תשע"ז (בהן גם החתונות שלכן! איזה אושר). אנחנו מודות לשני ואיתי שהתארחו אצלנו וחלקו את האלבום המהמם שלהם ומאחלות שנה טובה לכ-ו-ל-ם! :)

קרדיטים
צילום סטילס: מורן מעיין
מקום האירוע: בית הורי החתן ברעננה
הפקה: אביבה בראודה
עיצוב: הכלה
קייטרינג: תלתן - קייטרינג צמחוני טבעוני
מוסיקה: beatband
בר: יובל וויסמן
שמלה: ג׳נטה
איפור ושיער: הכלה
טבעות: לידו תכשיטים
נעלי כלה: אלדו
נעלי חתן: אופנת סגל
תכשיטים: לידו תכשיטים
הזמנות/מיתוג: הכלה
חליפת חתן: סגל
עורך טקס: הרב יוסף ישרים
DIY: שולחן ציור לילדים, שילוט בכל הבית והגינה
מתוקים: מנות אחרונות הוגשו מטעם הקיטרינג
קרדיטים נוספים: עיצוב כתובה - רון פוטרמן
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן




