רגעי שזירה

8 המלצות של כלות
סמדר וטל
18/12/24
ממליצה על ״רגעי שזירה״ ענת המהממת והשותפה שלנו באו לחתונה שלנו עם עמדת שזירה מטריפה שהוסיפה יופי והקפיצה בטירוף את הקבלת פנים. האורחים עפו על זה וכמעט כולם הסתובבו עליהם עם פרחים שזה ממש קישט את הכל (כך שלקחנו מהאולם את העיצוב הבסיסי בלבד)האורחים קיבלו יחס נעים וכיף ואפילו ענת ניגשה אליהם ממש לשים עלי את הפרחים. לא מעט אורחים סיפרו לי בהתלהבות שהם יצאו גם בסוף עם זר (זרים קטנים ומהממים). היה לי הרבה שינויים בתוכניות שיגעתי את ענת בבקשות שלי והיא היתה סופר מקצועית ענתה לי על כל שאלה במהירות רבה ולא נתנה לי לרגע להרגיש שאני חופרת לה. היא לא מגבילה בכמות הפרחים (לעומת עמדות אחרות שבדקתי) ממש בנדיבות בשפע ואין תחושה של חסר או בקמצנות. אני ממש מרוצה מהשירות ואין לי שום דבר שלילי לכתוב. אמנם זה נראה שזה שירות אקסטרה ואולי זה מותרות אבל זה עשה את הכל ואוווו, והאורחים הרגישו שחושבים עליהם, והיה משהו באווירה שכולנו ביחד לשם השמחה.
ליטל ואלון
13/10/24
ציפיתי שיהיה מוצלח אבל וואו כמה הופתעתי לטובה!! העמדה הייתה מהממת, כולם התלהבו והתקשטו וזה הוסיף טאצ כלכך שמח ומיוחד לראות את כולם עם פרחים, התרגשתי ממש זה היה בול כמו שרציתי!! גם אחרי החתונה לא הפסיקו להחמיא על העמדה המיוחדת ולהגיד כמה זה הוסיף, ובמחיר כלכך שווה אני מאושרת שסגרנו את העמדה! היחס היה אישי וסילביה מילאה את כל הבקשות שלי, אפילו דאגה להכין מראש 3 קשתות מהממות לאחייניות שלי השושבינות כדי שיהיה להן לצילומי משפחות לפני שמקימים את העמדה בקיצור שירות 10/10 עמדה 100/10 ממליצה בחום!!!
קולין וגלעד
27/09/24
רגעי שזירה היו בדיוק תוספת הצבע שחיפשנו לחתונה! ענת והצוות היו נהדרות, האורחים היו מקושטים ויפים וזה בדיוק מה שהשלים לנו את האווירה של שישי צהריים ממליצים בחום בחום בחום
רוני וארז
20/06/24
לאשתי היה חלום בחתונה שכולם יהיו באווירה כפרית ועם פרחים, והבנות ממש הפכו את זה למציאות. לא היה אחד שהצליח לעבור את העמדה בלי לקבל קישוט מהמם וזה נקודה קטנה שהפכה את האירוע לצבועני הרבה יותר.
מאיה ואופק
05/04/24
ענת וסילביה האלופות! כמה מחמאות קיבלנו על העמדת שזירה שהתאימה בול לאווירה של שישי צהריים! כל האורחים נהנו ואפילו הרב התקשט בפרחים ;) העיצוב היה מדהים ומושלם. מהרגע שסגרתי עם רגעי שזירה פשוט סמכתי עליהן וידעתי שהן יעשו את העיצוב והעמדה על הצד הטוב ביותר! מקצועיות ופשוט מדהימות. יחס אישי, חם ואכפתי שנתן לנו את החוויה הכי טובה שיש ותמורה מדהימה למחיר. אין על רגעי שזירה!
מאיה ואופק
05/04/24
גילוי נאות- ענת היא חברה טובה שלי והיה לי ברור שאני רוצה שהיא תעשה לנו גם את העיצוב וגם את העמדת שזירה. הייתה מקצועית ברמות ואהבתי ממש את מה שיצא בעיצוב והעמדת שזירה הייתה מושלמת וכל כך מתאימה לשישי צהריים! קיבלנו המון מחמאות על העיצוב ועל העמדה, ענת פשוט תותחית! ממליצה מאוד!
יעל
15/09/20
וואו וואו וואו! אין לי מילים לתאר כמה אנחנו מרוצים מהבחירה בענת ובעמדה שלה לחתונה שלנו. מעבר לזה שענת פשוט אישה מקסימה וכל ההתנהלות מולה הייתה מאוד נוחה וחברית, העמדה שהיא יצרה ביום החתונה עצמו הייתה לא פחות ממושלמת וחלומית. נאלצנו להזיז את החתונה מיוני לספטמבר ולמזלנו ענת עברה איתנו לתאריך החדש. לאור השינוי בכמות האורחים היא הוזילה את המחיר וגם כשהיינו צריכים לשנות קונספט ברגע האחרון היא התגמשה ודאגה שנצא הכי מרוצים שיש. ביום עצמו קישטה את כל האורחים, מקטנטנים ועד הקשישים והכינה זרים לקחת הביתה לאורחים מהפרחים שנשארו.
שני
30/08/19
צוות של מהממות! עשו את הכל כ״כ יפה וצבעוני וקיבלתי עליהן המון מחמאות