יודעים להתאים את עצמם לכל אחד, היינו בשתי חתונות כדי לטעום את האוכל (בעיני עדיף, ככה מרגישים איכות כשיש הרבה אנשים ולא במספר מצומצם עם מעט אנשים). תומר מנהל את העניינים, איש יקר ואהוב, נעים, מקצועי ופשוט כיף איתו. יוחאי השף אדם טוב, הוא ותומר חברים טובים וזה כיף לעבוד עם הצוות הזה. יש להם צוות מלצרים ומנהלי אירוע מיומנים, מעבר לאוכל, הכל היה מתוקתק, מסודר, נקי, הגשה אסטתית והם פינקו את האורחים מעל ומעבר, עברו עם אורחים אלרגנים על העמדות והסבירו מה מותר ואסור.
לא ממש אבל לרוב מתחת ל50 איש יוצא עלות גבוהה.