המסע לפרק ב': האוכל
05.11.15אז על העיצוב כבר שוחחנו, כעת הגיע הזמן לדבר על שלב מהותי נוסף מתוך האירוע שלנו - האוכל.
מבחינתי אוכל זו תשוקה, זה כיף וכן, זו גם אג'נדה, שהרי מאז הטבעונות האוכל בהחלט מהווה חלק משמעותי מאורח החיים שלי.
עשינו כמה בחירות בהקשר של התפריט וההגשה שעליהן אני ממש שמחה גם בדיעבד: האחת הייתה ההחלטה לקיים אירוע במתכונת הפוכה, מה שהרגיש לי הרבה יותר נכון ומתאים לאירוע שלנו - ועזר ביצירת אווירה של מסיבת קוקטיילים קלילה וטעימה.
ביום האירוע אורחים רבים נאלצו להתעכב כתוצאה מפקקים, מה שלבטח עורר בליבם את החשש שהם פספסו חלקים מהותיים מהאירוע, אבל כשהגיעו הם גילו שבעצם הכל עדיין מחכה להם ובטח שהטקס עדיין לא חלף.
ההחלטה השניה הייתה לקיים מטבח פתוח, שבו העמדות של האוכל נמצאות במרכז הגלריה ואילו השולחנות ממוקמים מסביבן. זה יצר אווירה לא שגרתית ואיפשר לאורחים להביט כיצד האוכל מוגש, מה שלבטח תרם לחשק לטעום.
על האוכל הופקד הקייטרינג עץ השדה, שעל תהליך העבודה הנעים איתם כבר יצא לי לכתוב לא פעם אך גם הפעם לא אחסיר בפרטים: הם עשו את המקסימום כדי להגיש אוכל מגוון, מעורר תיאבון ונעים לעין, בצורת הגשה מדויקת ואפילו טרנדית.
באופן משעשע, גם אני כמו רוב הכלות, לא הספקתי לטעום כמעט שום דבר באירוע עצמו אלא רק בטעימות. הפידבקים שקיבלתי, גם מאורחים שטבעונות אינה מהווה חלק מהיומיום שלהם, גרמו לי להבין שנרשמה כאן הצלחה!
עלי גפן ממולאים, ניוקי ברטבים, פלפלים ממולאים, המבורגרים, פינגר פוד כיפי כמו שווארמת סייטן בטורטיה וקינוחים, איזה קינוחים יפיפיים! באמת שזה התפריט הכי יפה וצבעוני שיכולתי לייחל לו - ושמחתי במיוחד על העובדה שהאורחים הטבעוניים והצמחוניים יכלו לטעום כל שעולה על דעתם מבלי לדאוג. במאפייה הוגשו פוקצ'ות ולחמים טריים - ואילו בעמדת המיצים היה אפשר ליהנות מפרישייק טעים ומרענן.
את עוגת החתונה הכינה לנו עלמה הנהדרת מ"עלמה: דברים טובים מהתנור". את הקינוחים שלה הכרתי היטב שהרי מדובר בשם דבר בעולם הטבעונות ואני מודה שלמרות היותי לא-כלה, הייתי לי פנטזיה לגבי עוגת חתונה מרשימה ויפה. תמיד פגשתי עוגות יפות שכאלה בפוסטים שעליהם כתבתי ותמיד היה בזה אלמנט שהקסים אותי. העוגה של עלמה הייתה פשוט יפיפייה ולא היה אורח שנותר אליה אדיש. למרות שטיפוס של קינוחים ועוגות בפרט אני לא, את העוגה של עלמה אני יכולה לספר שטרפנו בסיום האירוע, היא הייתה טעימה כל כך.
אז זה היה האירוע מהפן הקולינרי, פוסטים נוספים בסדרה תוכלו למצוא כאן והפוסט הבא - האירוע עצמו, פוסט חתונה אורבנית כהלכתו!
קרדיטים
קייטרינג: עץ השדה
לוקיישן: הגלריה - בית לאירועים
עוגה: עלמה: דברים טובים מהתנור
צילום: נטלי שור
מאת:כלות אורבניות- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- פרנץ' קונקשן: החתונה של שי וג'ואן
חגיגה אורבנית על גג העולם
- Vintage All The Way: החתונה של נוי ולידן
כשהכלה צלמת פולארויד, פשוט מתבקש שהחתונה תהיה בקונספט וינטג' מושלם
- לו"ז לבוקר ההתארגנות: כל מה שחשוב לדעת על הבוקר שלך
פלוס צ'ק ליסט מעולה לכל מה שתצטרכי ולכל הסידורים הקטנים!
- THAT’S HOT: רעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות בקיץ
אפשרויות קרירות (יחסית) לצילומי זוגיות מושלמים בעונה החמה
- 5 דרכים לחבר את החתונה שלכן ל'מצב'
כך תוכלו לשלב עזרה לכל מי שצריכים בימים אלה גם בתוך השמחה הפרטית שלכן