דואט חלומי בין אוכל לעיצוב

11.12.14

כשהמיתוג שמלווה את האירוע אומר: First we eat, than we party!, כבר אז ברור שיש לנו עסק עם זוג מבין עניין, כזה ששם את הדגש על כל ההנאות הקטנות אשר גורמות לאורחים לסיים את האירוע עם טעם מתוק בבטן וכמובן גם על השפתיים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אווירה כזו בדיוק המתינה באירוע של שירה וערן, שעל עיצובו הופקדו ג'ואנה ואליזבט, אשר אותן הנאות קטנות בהחלט לא זרות להן. מאחר שהאוכל כאן הוא גולת הכותרת, בחרו צמד המעצבות בעיצוב שישלים ואף יבליט את התפריט אפילו יותר, עיצוב שהוא לחלוטין הקרם דה לה קרם.

 

 

 

 

 

כל מיני אלמנטים טעימים שובצו במהלך האירוע, כמו למשל עציצי פלפלים שהונחו לצד סידורי הפרחים, פלחי תירס חיים שהוצמדו לכיסאות שהקיפו את החופה, לצד שילוב יאמי במיוחד של ירקות וצנצנות מלאות בפסטה שללא ספק בנו את התיאבון.

 

 

 

 

 

 

החלק של הפארטי, שהוזכר גם כן במיתוג –היה נוכח היטב בעיצוב, באמצעות כלי הנגינה שהמתינו על הכיסאות ופעמונים קטנים אותם האורחים התבקשו לקחת יחד איתם לחופה כדי לעשות שמח לזוג שעומד להתחתן.

 

 

 

 

 

 

השילוב בין כלי הזכוכית השונים לבין הפרחים והירקות יצר חגיגה של טקסטורות, צבעים ומרקמים – בדיוק כפי שאפשר לצפות מאירוע שהוא כולו בסימן של הנאה וגיוון, בתפריט ובהתאם לכך גם בעיצוב.

 

 

 

 

עוד לפני שהאורחים החלו במלאכת האכילה, הם טעמו את כל האלמנטים השונים בעיצוב באמצעות חוש הראייה, הריח והמגע - וזהו כמובן כוחו של עיצוב מנצח וטעים במיוחד.

אנו לא יודעות מה איתכן, אך גם התיאבון שלנו נבנה תוך כדי אז כל שנותר הוא לאחל: בון אפטיט!

 

קרדיטים

 

מקום האירוע: ביער

עיצוב: ג'ואנה ואליזבט
קייטרינג: רן שמואלי
צילום: ברנגה אלעד

 

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)