בוהו-שיק מושלם בחתונה המרגשת של יובל ועידו
02.12.19אם יש דבר אחד שבאמת מרגש אותנו, אלו הם סיפורים המוכיחים שאהבה מנצחת כל פער והבדל כשהיא אמיתית וטהורה. יובל ועידו הם דוגמא נפלאה לבני זוג שמגיעים מרקעים שונים אבל לא זו בלבד שהתאהבו והחליט לבנות את חייהם יחד, הם דאגו שהחתונה שלהם תהווה מפגש מקסים בין אותם רקעים. וזה עוד לפני שדיברנו על העיצוב ההורס.




אז נתחיל בהתחלה, כשהשניים הכירו בבסיס בו שירתו. עידו היה אמור להיות המפקד של יובל אך היא שובצה לבסוף בענף נפרד. השניים פצחו בחברות טובה אבל יובל הרגישה שיש שם משהו מעבר וחתרה לשדרוג הקשר - לבסוף, הם התחילו לצאת והעובדה שהיא דתייה והוא חילוני לא עמדה בדרך אהבתם. גם לא כשהחליטו להתחתן. הם מודים שהפער הזה הוא מאתגר אבל הביחד שלהם שווה את הכל.




כשהגיע הזמן לתכנן את חתונתם, היה לשניים חשוב שאף צד לא ירגיש שהוא מוותר על הדברים החשובים לו, מה שחייב אותם להתפשר במקומות שאפשר - ואם זו לא הכנה מעולה לחיי נישואים בריאים, אנחנו לא יודעות מה כן.




במקום להקה, הם בחרו בדיג'יי בליווי נגנים שהיו בקבלת הפנים, בחופה ובסבב ריקודים חסידי. הסבב החסידי היה משולב עם מוזיקה של ארץ ישראל הישנה והטובה, שילוב אשר העניק ערבוביה מקסימה של קצוות תרבותיים.



החתונה עוצבה בסגנון בוהו-שיק מקסים עם מקרמה בחופה (ואפילו בזר הכלה), לוכדי חלומות בכיסא הכלה, פרחים יפהפיים בצבעוניות רומנטית ועד שלל דיטיילים באווירת הקונספט בפינות הישיבה ובסידורי השולחנות.




השניים לא נפגשנו ולא דיברנו שבוע לפני החתונה ואף הצטלמו בבוקר החתונה מכוסי עיניים וגב אל גב - מה שרק הגביר את ההתרגשות העצומה ביום המיוחד הזה. הם ראו זה את זו רק במעמד כיסא הכלה המסורתי, בו עידו כיסה את יובל בהינומה. היא מספרת שזהו הזכרון האהוב עליה מהערב כולו.




ליובל ועידו היה חשוב יותר מהכל שהם עצמם יהנו ושהאורחים שלהם יהנו איתם. המחמאות שהם לא מפסיקים לקבל על האירוע הן ההוכחה הניצחת לכך שהמשאלה שלהם התגשמה. 




קרדיטים:
צילום סטילס: עידן חסון
מקום האירוע: ביער
צילום וידאו: יאיר שילוח
עיצוב האירוע: עדה ברזילאי
קייטרינג: אבשה
מוסיקה: אור ראש
שמלה: רותם קשני
איפור: תפארת לרמן
עיצוב שיער: רז יפה
נעלי כלה: זארה
חליפת חתן: Roman
ניהול אירוע חיצוני: רחלי חג'ג'
עמדת שזירה: FLEUR
הזמנות / מיתוג: Wed-brand
מגנטים: מגנטינה
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן






