אריזה בהפתעה - חלק ג'
16.11.25הנה הוא מגיע, החלק השלישי של הסדרה האהובה שלנו - אריזות של הצילומים מיום האירוע.
יש כמה סיבות שבגללן אנו כל כך אוהבות את האריזה הזו:
קודם כל, כי היא תמיד יפה ואסתטית, את זה גם אפשר להבין לפי התמונות.
שנית, מדובר באריזה שנושאת עמה מטען עצום - המון רגש, המון זכרונות ונוסטלגיה מתקתקה.
פרט נוסף וחשוב לא פחות, זה אלמנט ההפתעה, שכן הזוגות לעולם לא יודעים בדיוק מה מצפה להם ולעתים הציפייה לתמונות היא אינטנסיבית כל כך, מה שרק מגביר את חשיבות האריזה וכמה שהיא מפתיעה.
אז גם הפעם מצפות לנו כמה אריזות יפיפיות ומרגשות... מוכנות?
רובי אהרון


על האריזה עבדו יחד רובי אהרון והמיתוגיה - והתוצאה מעוררת חיוך. אהבנו את השילוב בין אריזת העץ הטבעי לבין הזכוכית, מה שממש מרגיש לנו כמו צוהר אל ליבם ואת תמונותיהם של הזוגות. הבחירה לעטוף את האריזה ולהוסיף לה תגית, ממש גורמת לה להיראות כמו מתנה שכיף להגיש ועוד יותר כיף לקבל!
עידן כנפי


הסיפור שעומד מאחורי כל דיטייל במארז של עידן כנפי המיס אותנו לגמרי: ראשית, מדובר בדיסק און קי מגולף וממותג יחד עם התמונות ושנית, לצדו גם מוגש ספר אמן. רגע, האם התבלבלנו ואנו בעצם מתכוונות לאלבום החתונה? אז לא, עידן מספר שאת התמונות הוא מדפיס בבית דפוס שמתעסק ביום יום בפרינטים לגלריות ומוזיאונים. מכאן שאיכות ההדפסה היא ברמה סופר גבוהה וכך גם נוצרה הגדרתו המיוחדת של המארז.
המסרטה


סרטון ההכנה של המארז מבית המסרטה נגע ללבנו: אני תמיד פוגשות את התוצאה הסופית, את המארז עם הדיסק האון קי וכל התמונות מוכנות בפנים, אבל ריגש אותנו לראות כיצד יושב לו עידן מהמסרטה ועוטף בעצמו כל אריזה, כמה אהבה ותשומת לב הוא משקיע בכל פעולה שכזו, מה שניכר כמובן גם בתוצאה.
שרון כהנא


הפעם מצפה לנו סיום מתוק במיוחד, קיט לכלה של שרון כהנא. את הקיט מקבלות הכלות משרון ביום האירוע עצמו ולא בסיומו כמו את המארזים של התמונות. בתוך הקיט מצפים כל מיני פיצ'פקעס קטנים אך חשובים, שלא תמיד זוכרים לקחת ביום האירוע ולכן כמה טוב שיש מישהי שחושבת עלינו בהקשר הזה. זה מרגיש לנו כל כך חמוד, מפתיע ומתחשב לקבל קיט שכזה דווקא מהצלמת!
כל כך הרבה אריזות יפות, רעיונות מקוריים ופרטים שנוצרו מכל הלב, מתוך האהבה של הצלמים לזוגות שלהם - אי אפשר שלא להתרגש!
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן





