אירועי מגדלים
10.06.13
כל פעם, אבל בכל פעם כשאנו ניגשות לתמונות שמשתף אותנו בהן קייטרינג "מעשייה" אנו חוזרות ומצטערות על הרגע שבחרנו לעשות מהלך דרמטי שכזה על בטן ריקה. תשאלו אותנו, "לא למדתן? עדיין לא למדתן?" כנראה שלא וכמו שאומרים - על טעויות משלמים (בבטן מקרקרת...)!
כפי שכבר יצא לכן לראות, בקייטרינג "מעשייה" לא שוקטים ולו לרגע קטן אחד. העשייה הקולינרית שלהם ממשיכה וממשיכה, בניצוחו של האיש בעל ידי הזהב - הלא הוא השף חיים סבג. ומה הם רקחו בעבורינו כעת? אירועים העונים לשם "אירועי מגדלים".
נשמע מעניין וטעים? בטח ובטח! פשוט כי מדובר בקונספט אירועים המהווה המשך ישיר לדגש שניתן בקייטרינג על בישול אוכל מקומי, ים תיכוני ועונתי, המתבסס בראש ובראשונה על חומרי גלם איכותיים.
באירועים מן הסוג הזה, אירועי מגדלים, החליטו ב"מעשייה" לשים את אור הזרקורים דווקא על המגדלים עצמם תוך שילוב תוצרת חקלאית אורגנית המציעה בשרים מרמת הגולן (באירוע בשרי), גבינות ממחלבות מקומיות (באירוע חלבי), דגים טריים, טחינות, דבש, שמני זית, בירות ישראליות, יינות מיקבי בוטיק מקומיים, קמחים אורגניים ועוד, כשמסביב לכל אלה - ירקם האירוע כולו בקלות רבה, איך לא?!?
ובכדי "לחמם מנועים" חגג הקייטרינג מסיבת פתיחת עונה כהלכתה במתחם ה-RiverSide, ששילבה את כל המאפיינים עליהם סיפרנו לכן זה עתה ומשם לקוחות התמונות מעוררות התיאבון שליוו את הפוסט. בחלקינו נפל גם העונג הרב להיות מוזמנות אל המסיבה הנפלאה הזאת ולטעום את הכול! טוב, לא באמת את הכול - אבל כמעט. פשוט כי לא יכולנו לעמוד בפיתויים הקולינריים הרבים שהוצגו אל מול עיננו, וכמה שהם היו מפתים...
רגע לפני שאנו נפרדות מכן לשלום (עד הפעם הבאה, אל דאגה!), וכראוי לפוסט קולינרי שכזה, החלטנו לחלוק איתכן את אחד המתכונים המנצחים בעיננו מאירועי המגדלים - לחמניות כרובית וברינזה כבשים, או כפי שאומרים במעשייה על המתכון: "עוד לא החלטנו אם המאפה הזה יותר יפה, או יותר טעים… נסו בבית ותגידו אתן". בעיננו, הוא פשוט מאוד גם וגם.
לחמניות כרובית וברינזה כבשים של יעקובס
כ-16 לחמניות
לבצק:
800 גר' קמח לחם
200 גר' קמח כוסמין מלא
20 גר' מלח
650 גר' מים
20 גר' שמרים לחים
למילוי:
קוביית ברינזה כבשים של יעקובס במשקל 400 גר'
3 כדורי מוצרלה גדולים קרועים לקרעים
כרובית שלמה חלוטה במי מלח רותחים ל-8 דקות ומפורקת ל-16 פרחים
אופן ההכנה - להכנת הבצק:
1. שמים את כל מצרכי הבצק במיקסר ומערבבים בלישה איטית כ-15 דקות.
2. שומרים בצד לתפיחה של כשלוש שעות.
3. פותחים את הבצק במערוך למלבן ענק ופורסים ממנו 16 רצועות. מפזרים בכל רצועה קרעי מוצרלה וקרעי ברינזה.
4. בקצה של הרצועה מנחים את הכרובים ומגלגלים את הרצועה מסביבה כספירלה.
5. מעמידים את הלחמנייה בתבנית עם נייר אפייה ל-20 דק' נוספות.
6. מחממים תנור ל-230 מעלות.
7. לפני ההכנסה לתנור שופכים רבע כוס מים על תבנית אחרת בתחתית התנור ליצירת אדים.
8. מכניסים את המאפה לתנור ל-12-20 דק'.
9. מצננים בחוץ על רשת ומגישים חם או בטמפ' החדר.
❊ ❊ ❊
מאחלות לכן בהצלחה עם המתכון ובתיאבון!
טל והדר
*צילום: אורן שלו
**לוקיישן: RiverSide - אירועים בטבע עירוני
מאת:כלות אורבניות- הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!
כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
- פרנץ' קונקשן: החתונה של שי וג'ואן
חגיגה אורבנית על גג העולם
- Vintage All The Way: החתונה של נוי ולידן
כשהכלה צלמת פולארויד, פשוט מתבקש שהחתונה תהיה בקונספט וינטג' מושלם
- לו"ז לבוקר ההתארגנות: כל מה שחשוב לדעת על הבוקר שלך
פלוס צ'ק ליסט מעולה לכל מה שתצטרכי ולכל הסידורים הקטנים!
- THAT’S HOT: רעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות בקיץ
אפשרויות קרירות (יחסית) לצילומי זוגיות מושלמים בעונה החמה
- 5 דרכים לחבר את החתונה שלכן ל'מצב'
כך תוכלו לשלב עזרה לכל מי שצריכים בימים אלה גם בתוך השמחה הפרטית שלכן