צוהלת ושמחה: חתונת הצהריים התל אביבית של יעל ויוני
17.02.22יש זוגות כאלה, שמהרגע שאנחנו שומעות על סיפור ההיכרות וההצעה שלהם, כבר ברור לנו שיש לנו עסק עם צמד ממש מגניב, ואנחנו אפילו יכולות לדמיין את הפריימים הקוליים של החתונה עוד לפני שראינו אותה. בדרך כלל - אנחנו לגמרי לא מתבדות.
יעל ויוני החמודים שמתארחים אצלנו בבלוג היום הם זוג שכזה. הכל אצלם בוייב סופר קז'ואלי וכיפי, וגם החתונה הייתה חגיגה צוהלת ושמחה, מלאה באימג'ים שבא לנו לגזור ולשמור.







אבל נתחיל מההיכרות. הם נפגשו במקסיקו, יומיים לפני החזרה של יעל לישראל. במשך שנה הם שמרו על קשר ידידותי, עד שלקחו את הצעד הבא והחליטו להפוך לזוג. ההצעה הגיעה במהלך רכיבה על סקייטבורד, תחביב משותף ומהמם של שניהם. יוני זייף בדרמטיות נפילה מוגזמת, וכשקם - הגיש ליעל את הטבעת.







חצי שנה חלפה מההצעה עד לחתונה. השניים חלמו על חתונה קטנה ואינטימית בגן אירועים בפלורנטין, כאשר התכנון המקורי כלל חופה בבית הכנסת בקצה הרחוב, ואחריה תהלוכה צוהלת ושמחה בצהרי שישי, עם 150 אורחים.







קורונה טיימס אילצו את השניים לשנות את הקונספט, אבל לדבריהם, האלטרנטיבה הייתה לא פחות טובה - חתונה של 50 איש מהמשפחה ולאחר מכן 50 חברים, בשני סבבים. הצילומים התקיימו ברחבי תל אביב והקונספט של האירוע היה ים-תיכוני, עם פלטת צבעים ששילבה לבן, כחול, צהוב וירוק זית.
יעל בחרה בלוק שהבליט את יופיה בזכות איפור-שיער מעודנים ומלאי סטייל, ושמלה קלאסית מקסימה עם טוויסט של ערבה פולק.







יעל היא מעצבת במקצועה, ויחד עם חברות מעצבות הכינה גם שלטים חמודים שפוזרו ברחבי הלוקיישן, עם לוגו שעוצב במיוחד. לדברי בני הזוג, בזכות כמות האורחים המצומצמת הם יכלו להקדיש תשומת לב אמיתית לכל אחד ואחד, והאווירה הכללית הייתה מדהימה.
.ומה הטיפ שלהם לזוגות המתכננים את חתונתם? ללכת אחרי הלב. הם ממליצים לכן ושלא לתת לרעשי הרקע לבלבל אתכן. פשוט לקבל החלטות ופשוט ללכת עליהן.








קרדיטים:
מספר אורחים: 50 בשני סבבים
צילום סטילס: תום סיימון
שמלה: ערבה פולק
איפור ושיער: יערה בסטקר - צוות אור קופליס
מקום האירוע: אקוסטה
מוסיקה: בועז שמואל
טבעות: CHIC-O
נעלי כלה: SHOEZ
נעלי חתן: ADIDAS
תכשיטים: PDPAOLA
חליפת חתן: BLUE NAVY
עורך טקס: אריה אנגלמן מטעם צהר
חוויות: מגנטים - פרומגנט
DIY: שקיות פיצוחים וגומי ממותגות סגורות אישית, פילטר באינסטגרם, בועות סבון וצהלולים לחופה.
מתנות לאורחים: מארז של זוג חלות לשבת (אחת עם שומשום ואחת עם פרג) עם קריצה - חתן וחלה
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן





