גווני בייבי וים ברקע: החתונה של יעל וגיא
17.07.24לפעמים המתכון לחתונה מושלמת יכול להיות דווקא די פשוט. כל מה שצריך זה לפחות שנה לתכנן הכל באיזי, ים מהמם ברקע, גוונים בהירים של חתונת ערב וזוג מאוהב אחד.
זה פחות או יותר הסוד של יעל וגיא, שהרימו את חתונת החלומות שלהם, תוך שנה וחודש בסך הכל (אבל כשהכל בסוף מושלם, אז למי בעצם אכפת).




יעל היא מורה לחינוך מיוחד, גיא עובד בהייטק ושניהם הכירו בשידוך מוצלח במיוחד. הצעת הנישואין נראתה דומה לזו של מוניקה וצ'נדלר: דירה שסודרה עם המון נרות רומנטיים, טייק אווי של סושי וצ'נדלר אחד - סליחה, וגיא אחד - שחיכה בסבלנות ואז כרע ברך.




כפי שכבר הבנתן, השניים לקחו הכל לאט לאט, סגרו כל ספקית וספק אחרי הרבה מחשבה והם מספרים שכולם היו מושלמים: עורך החתונה בנה להם טקס מדויק שכלל את כל מה שרצו, העיצוב היה עדין ומהמם וצלמי הסטילס והווידאו של Flea Studio היו קשובים, נעימים והשרו עליהם תחושה הכי טובה שיש.






הלוקיישן שבחרו לחתונה הוא בית על הים, שממוקם ביפו, ממש מול הגלים, ומשלב את הסטייל היפואי עם הקסם של הים התיכון. בני הזוג התארגנו במלון בוטיק באזור, כשהסט-אפ האורבני והים הכחול סידרו להם את התפאורה המושלמת לצילומי הזוגיות.





את המקום בחרו לעצב בסטייל עדין, עם גווני בייבי בהירים שהתאימו מאוד לחתונת ערב על הים. קלאסי, והכי נכון להם.





הערב הסתיים במסיבה מהממת, עם דיג'יי שי ארגמן מאטיסוטו על העמדה. מושלם!
ואחרי הכל, הטיפ שלהם לזוגות המתכננים את חתונתם הוא לא מסובך כלל: "לבחור ספקים שהם אנשים טובים, שפשוט כיף איתם". זה המפתח.




קרדיטים:
מספר אורחים: 265
צילום וידאו וסטילס: Flea Studio
מקום האירוע: בית על הים
מוסיקה: שי ארגמן אטיסוטו
חליפת חתן: Names
ליווי איפור-שיער לאולם: נעמה גלעד
חוויות: פולה פולארויד
מקום התארגנות: סטאי
עיצוב האירוע: flow.f.d הדר רייפר
בר: הייפ בר
שמלה: ליר הדס ואור בר
איפור-שיער: עדן עייני
טבעות: דניאל מתת
נעלי כלה: ריפבליק
הזמנות/מיתוג: אחותה המוכשרת של הכלה
עורך טקס: אופק גן אור
מתנות לאורחים: כרטיסי גירוד של חישגד
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה









