A Perfect Winter Fest: חגיגת החורף בנחלה

11.01.21

עונת החורף היא אחת העונות האהובות ביותר על הצוות של הנחלה. בתקופה זו מטע הפקאנים שמקיף את המקום פושט עלים, וזוכה למראה חורפי יפהפה, שונה לגמרי ממה שרגילים לראות האורחים שמגיעים לחתונות בקיץ. לכן - ודווקא בימים אלה - החליטו במקום לצאת מהקופסה, ולהזמין אורחים לחגוג באווירה המיוחדת שנוצרת במקום בכל שנה בעונה הקרירה.

 

 

gallery 1 28

 

gallery 2 29

 

gallery 3 33

 

gallery 4a 1

 

gallery 4 27

 

gallery 6 30

 

gallery 14 24

 

האורחים המאושרים היו הזוכים בפעילות 'Best Moments' של כלות אורבניות, שבה הזמנו אתכן להתרפק איתנו על רגעים של יחד, שפעם היו חלק בלתי נפרד מהיום-יום, והפכו מורכבים בימי הריחוק החברתי. הזוכה שלנו, גל סרוסי, הגיעה עם בן זוגה ועוד שמונה חברים והם הצטרפו לנעם וארד, זוג מקסים נוסף שזכה בפעילות מטעם הנחלה. כולם הגיעו לחגיגת חורף מרהיבה, שכולה שלמות בגווני ורוד וירוק. 

 

gallery 7 27

 

gallery 8 23

 

gallery 10a 1

 

gallery 10 27

 

gallery 11 24

 

על פס הקול של האירוע היה אחראי די.ג'יי טל טובי מקליאנטה, שהכניס את כל הנוכחים למוד של מסיבה בוטיקית שכולה פאן והפי וייבז. המעצב דרור גולן יצר אווירה קסומה ומיוחדת שמבוססת על הירק שמסביב, אך באופן מקורי ובלתי שגרתי. העיצוב כולו נרקח מהאלמנטים המקומיים שמקיפים את הנחלה, שיצרו סיפור אגדה מקסים וצבעוני.  

 

gallery 12 20

 

gallery 13 23

 

gallery 14 23

 

בנחלה פועלת סדנת 'שקמים' שמיועדת לבעלי מוגבלויות, ובה חממת גידול של ירוקים הידרופוניים כמו חסה סלנובה ובקצ'וי, שעיטרו את הלוקיישן על תקן פרחים ואלמנטים עיצוביים. מהחממה הישר לשולחן. השולחנות היו עמוסים בתוצרת הידרופונית שסודרו בכלי החרס ההולנדים של 'יזרעאלה' בשילוב עם פקאנים מעצי הפקאן שמסביב, מה שיצר מיקס אולטימטיבי. לכל זאת נוספה ארוחה מדהימה של הקייטרינג הבית של המקום, עלי דפנה, שיצר חגיגה אמיתית לחיך וללב. 

 

gallery 15 21

 

gallery 16 19

  

gallery 17 19

 

gallery 18 16

 

gallery 19 19

 

gallery 20 19

 

gallery 114

 

המעצב דרור גולן אוהב לעשות שימוש באלמנטים מנוגדים ולכן בחר לשלב עם גידולי האדמה סחלבים אצילים ואלגנטיים, שהגיעו ממשתלת הגידול 'בתי צמיחה מי עמי'. המפגש הזה בין האלמנטים השורשיים והירוקים לבין הסחלבים יצר שפע ותחושת חגיגיות וטקסיות. כדי להוסיף עוד טאצ'ים חורפיים וחמימים זכו רגלי הכסאות לגרוב גרביים של פעם, שהגיעו מחנות הבית של 'יודפת', וקמין חוץ לוהט הוצב לצד השולחן.

 

gallery 21 21

 

gallery 22 15

 

gallery 23 11

 

gallery 24 14

 

gallery 25 12

 

gallery 26 12

 

gallery 16 20

 

gallery 27 13

 

gallery 28A

 

gallery 28b

 

התפריט המשובח של הארוחה נבנה בהשראת הסביבה הירוקה, הטבעית והמשכרת של הנחלה. הכל נוצר בדיאלוג עם הקונספט והתוצרת העונתית המקומית. המרכיבים נבחרו בקפידה כדי להעניק לאורחים תחושה עוטפת של חופשת חורף טובה טבולה בירוק ובאוכל מפנק.

  

gallery 28c

 

gallery 28 11

 

gallery 29 10

 

gallery 30 10

 

gallery 31 10

 

קבלת הפנים נפתחה עם קוקטייל של קוניאק, הל ודבש לצד בריושים מפנקים - האחד עם חזה אווז צלוי והשני עם ארטישוק קונפי וממרח כמהין. לאלה נוספה מנה משובחת מתפריט הבוטיק הטבעוני: פרחי קישוא ממולאים על קרם ארטישוק ירושלמי.

  

gallery 32 10

 

gallery 33 8

 

gallery 34 8

 

gallery 35 8

 

gallery 36 7

 

הסעודה העיקרית נבנתה באווירת משתה עשיר. לשולחן הוגשו שוקי אווז בדובדבנים עם ירקות שורש מקורמלים ופירה תפוח אדמה באטר, יחד עם סלט סלנובה, אנדיב וכל העלים המדהימים של העונה. 

  

gallery 37 6

 

gallery 38 7

 

gallery 39 5

 

gallery 40 6

 

gallery 41 4

 

gallery 42 4

 

אליהן הצטרפו מנות ספריבס טלה מהגריל על יוגורט חם של קשיו ותרד, וירוקים חלוטים בשקיות חומות אישיות, שכל אורח יוכל לנשנש. וכמובן – אין חורף ללא מנת פולנטה, שהוגשה עם פטריות יער, קראמבל פורצ׳יני וקציפת פורצ׳יני.

  

gallery 43 3

 

gallery 44 3

 

gallery 45 3

 

gallery 46 2

 

gallery 47 2

 

לרגעים המתוקים שאחרי הסעודה קיבלו האורחים קוקטייל חם של קקאו וקפה עם מרשמלו צלוי מהמדורה, וזכו לטעום ראשונים שני קינוחים חדשים שיהיו בתפריטי הנחלה של 2021: ענן שוקולד אפוי עם קנל מוס שוקולד ואבקת שקדים מלוחים, וגם קרם קשיו עם סיגר פיסטוק מגולגל ביד, קרם דבש וחלת דבש, חמאת פיסטוק ושברי פיסטוקים קלויים. לשניים האלה נוסף קינוח ותיק ואהוב – קראמבל של תפוחים מקורמלים ופירות יער שסגר את הארוחה בשיאים של מתיקות מעודנת וכיפית.

 

gallery 123456

 

gallery 48 2

 

gallery 49 2

 

gallery 50A

 

gallery 50 1

 

gallery 67

 

gallery 12345

 

gallery 17 20

 

gallery 51

 

gallery 52

 

כל המנות הוגשו בכלים שנבחרו בקפידה בחברת 'סגנונות' כדי ליצור את האווירה המושלמת לחגיגה עם חברים ורגעים של יחד. את המזכרת הנצחית ומלאת הסטייל והיופי מהאירוע כולו יצרו בכישרון רב צלם הסטילס מורן מעיין וצלם הווידאו רוסלן שיין, ולנו לא נותר אלא לייחל שהשנה הקרובה תהיה רוויה ברגעים מלאי אושר שכאלה.

 

gallery 53

 

gallery 54

 

gallery 55

 

gallery 56

 

gallery 57

 

קרדיטים:

לוקיישן: הנחלה

צילום: מורן מעיין

וידאו: רוסלן שיין

קייטרינג: עלי דפנה

עיצוב: דרור גולן

די.ג'יי.: טל טובי, קליאנטה

חסות וגידולים הידרופונים: גידול הנחלה

כלים ואביזרי עיצוב: יזרעאלה

גרביים: גרביים של פעם - יודפת

סחלבים: בתי צמיחה מי עמי

 

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)