
רומנטיקה בוהמיינית על הים: החתונה של טלי ולירן
17.01.21אחד הטרנדים הכי בולטים של השנים האחרונה הוא ללא ספק הבוהו האהוב, ועבורנו זה תמיד תענוג לראות איך פעם אחר פעם הוא מקבל צורות ופרשנויות שונות בהתאם ללוקיישן, לשילובי הצבעים ולטעם האישי של בני הזוג. כך גם בחתונה המקסימה ומלאת השיק שמתארחת אצלנו היום בבלוג.
אהבנו במיוחד לראות כאן את האופן בו הנגיעות הבוהמייניות משתלבות עם סגנון רומנטי פסטלי, עם הלוקיישן החגיגי בית על הים, עם הנוף המרהיב לגלים ועם האופי הייחודי של בני הזוג הנעימים - טלי ולירן.

סיפור ההיכרות של השניים הוא סיפור קלאסי של אופיס רומנס. חמש שנים של עבודה משותפת כאנליסטים באותו המשרד הובילה למערכת יחסים מלאת אהבה והרמוניה מושלמת. באופן טבעי, החל גם דיבור על חתונה, ולכן כשהגיע רגע ההצעה, זו לא בדיוק היה ביג סופרייז. אבל זה לא אומר שלא היה מהמם.
השניים הלכו לארוחת ערב מפנקת וטעימה באחת המסעדות האהובות על טלי, ולירן קנה לה זר עם הפרחים הכי יפים שרק היה יכול לבחור. אז אמנם היה מעט צפוי, אבל עדיין כל כך כיף ומרגש, ולטלי המאושרת נותר רק לומר כן.
ההכנות לא ארכו זמן רב, וכיאה לזוג שהכל אצלו טיפ-טופ, ארבעה חודשים היו מספיק זמן כדי להרים אירוע מושקע על כל הדיטיילז. בין השאר, בזכות בחירה בפינצטה של אנשי מקצוע, שעשו כאן עבודה לעילא ולעילא.
אנחנו חייבות לציין גם את הטוטאל לוק של הכלה שלנו: השמלה העדינה עם האלמנטים הפרחוניים הייחודיים של ערבה פולק, הנעליים האלגנטיות של ארו והאיפור הטבעי אך מחמיא של אלינור ברש השתלבו יחדיו לכדי מראה קליל ושיקי - בדומה לסטייל של האירוע כולו. לירן החתן הלך מצידו על חליפה קלאסית של באמוס סקוור, ותודו שיחד הם נראים לגמרי פאוור קאפל.

לבני הזוג גם היה לא מעט מזל. בתקופה שבה הרבה מאוד זוגות נאלצו להזיז תאריכים, לשנות קונספטים ולנסות לתמרן את דרכם לחתונה מהחלומות למרות הגבלות ושינויים, השניים נפלו על תאריך טוב, והצליחו להינשא בתקופה שבה חתונות של 250 איש היו מותרות על פי ההנחיות.

התכנון המדוקדק לפרטים הקטנים בהחלט השתלם, והשניים מספרים שהמחמאות זרמו, גם תקופה ארוכה אחרי האירוע. ומה הטיפ שלהם לזוגות המתכננים את חתונתם? להיות משוחררים ולארגן את החתונה בכיף. נשמע פשוט. ולפעמים זה באמת כך.
קרדיטים:
מספר אורחים: 250
מקום האירוע: בית על הים
צילום סטילס: שי אשכנזי
עיצוב האירוע: studio galita
איפור: אלינור ברש
מוסיקה: אלפא - אביאל ברנט
שמלה: ערבה פולק
נעלי כלה: נעלי ארו
חליפה ונעלי חתן: באמוס סקוור
הזמנות/מיתוג: עיצוביסטית
עיצוב שיער:אלמוג כהן
בר: duck face
צילום וידאו: אבי אבייב
טבעות ותכשיטים: Gispan
עורך טקס: עמיהוד סלומון
חוויות: MINIMe, שוקו מגנטים
מתנות לאורחים: מסיכות ממותגות
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר